Kasur Rumah Sakit Listrik Lima Fungsi (CPR)
Bed Medis Manual Tiga-Fungsi karo papat Rel sisih ABS Mewah
Kursi Roda Daya

Apa Pilih Kita

spesialisasi ing manufaktur EPS, EPP, mesin ETPU lan EPS Mould kanggo meh 10 taun.

  • Kekuwatan Perusahaan

    merek Shuaner didegaké ing 1999. Iku salah siji saka manufaktur bed nursing medical nggabungaken R&D, desain, produksi, pangopènan lan dodolan.
  • Kawulo hormati

    Sistem kontrol kualitas sing sampurna wis ngaktifake kabeh produk kanggo lulus: sertifikasi CE EU lan sertifikasi kualitas ISO90001-IS013485.
  • Layanan Sampurna

    Wong Shuaner setya nggarap saben pelanggan kanggo sukses umum kanthi produk kualitas, layanan paling apik lan solusi sing sistematis.

Babagan awake dhewe

Dumunung ing kutha pelabuhan ayu Ningbo, Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd. iku salah siji saka manufaktur amben nursing medical nggabungaken R&D, desain, produksi, pangopènan lan dodolan. Iku uga salah siji saka anggota Ningbo Medical Device Industry Association. Ing 2001, iku resmi dadi Sino-Korea joint venture karo investasi saka Sungsim ing Korea.Shuaner account didegaké ing 1999. Limalas taun kepungkur wis sekseni munggah cepet saka perusahaan ing industri medical karo unremitting efforts, profesional. kompetensi lan teknologi diwasa. Kita komitmen kanggo nyedhiyakake ...

Babagan awake dhewe

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan amben rumah sakit medis, amben pasien, peralatan medis utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.