Ngarep > Kabar > Warta industri

Ruang lingkup lan karakteristik kursi roda listrik.

2021-12-21

Lingkup aplikasi
Saiki ana akeh jinis kursi rodha ing pasar. Miturut bahan, bisa dipérang dadi wesi aluminium, bahan ringan lan baja. Contone, bisa dipérang dadi kursi rodha biasa lan kursi rodha khusus. Kursi rodha khusus bisa dipérang dadi:

Seri kursi rodha olahraga rekreasi, seri kursi roda elektronik, seri kursi roda sisih kursi, seri kursi rodha ngadeg, lsp.

Kursi rodha biasa: Utamane kasusun saka pigura kursi rodha, roda, rem lan piranti liyane. Cakupan aplikasi: Cacat anggota awak ngisor, hemiplegia, wong paraplegia ing ngisor dhadha, lan wong tuwa sing mobilitas winates.

Fitur
Pasien bisa ngoperasikake armrest tetep utawa armrest sing bisa dicopot. Pijakan kaki tetep utawa pijakan kaki sing bisa dicopot bisa dilipat nalika digawa utawa ora digunakake. Miturut model lan rega, bisa dipérang dadi: jog hard, jog alus, ban pneumatik utawa Ban inti padhet, ing antarane: kursi rodha karo armrests tetep lan footrests tetep luwih murah.

Kursi rodha jinis khusus: utamane amarga nduweni fungsi sing relatif lengkap. Iku ora mung alat kanggo dipatèni lan wong karo mobilitas winates, nanging uga nduweni fungsi liyane.

Kursi rodha mabur dhuwur-mburi Ruang lingkup sing ditrapake:
Paraplegia tingkat dhuwur lan wong tuwa, ringkih lan lara

fitur:
1. Sandarane kursi rodha sregep dhuwure kaya sirahe wong sing manggon. Armrest sing bisa dicopot lan footrest turnbuckle, pedal bisa diangkat lan diturunake lan diputar 90 derajat, lan krenjang bisa disetel menyang posisi horisontal.

2. amba saka backrest bisa diatur ing bagean utawa bisa diatur kanggo tingkat (padha karo amben) ing proses stepless. Pangguna bisa ngaso ing kursi rodha. Headrest uga bisa dicopot. Ruang lingkup aplikasi kursi rodha listrik: kanggo wong sing paraplegia utawa hemiplegia dhuwur nanging kanthi kemampuan kontrol tangan siji.

Kursi rodha listrik didhukung dening baterei, lan nduweni kapasitas lelungan sing terus-terusan watara 20 kilometer kanthi muatan siji. Wis piranti kontrol tangan siji sing bisa nerusake, mbalikke lan nguripake, lan bisa digunakake ing jero ruangan lan njobo. Regane luwih dhuwur.