Ngarep > Kabar > Warta industri

Kaluwihan struktural lan karakteristik stroller medis.

2021-12-21

Desain novel, teknologi canggih, pilihan materi sing apik, struktur sing kuwat, warna sing cocog, penampilan sing apik, loman, panggunaan sing akeh, fleksibel lan trep kanggo mindhah, cocok kanggo rumah sakit ing kebidanan lan ginekologi, kamar ibu lan bayi, kamar perawatan bayi, lsp. , nggambarake newness saka gaya rumah sakit lan gambar anyar.

1. Caster bisu disetel, push entheng, gerakane stabil lan aman, lan trep kanggo komunikasi ibu lan bayi.

2. Pigura baja, uyuh elektrostatik, desain sakabèhé cukup, ayu lan loman.

3. Pad bayi digawe saka bahan spons sing sehat lan ramah lingkungan, sing alus lan ambegan, sing mbantu turu.

4. Ana rak serba-serbi ing sisih ngisor, sing bisa diselehake ing kothak macem-macem.