Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo kasur medis listrik.

2021-12-21

1. Sadurunge nggunakake amben medis listrik multifungsi, priksa manawa kabel listrik wis disambungake kanthi kuat. Apa kabel controller bisa dipercaya.

2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear saka controller ora bakal diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor kanggo nyegah kabel saka Cut lan nyebabake kacilakan peralatan pribadi.

3. Sawise backplane wungu, sabar dumunung ing panel lan ora diijini kanggo push.

4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika backboard diangkat, wong sing lungguh ing backboard lan ngadeg ing panel amben ora diijini push.

5. Sawise setir universal wis braked, iku ora diijini kanggo push utawa mindhah, iku mung bisa mindhah sawise ngeculake brake.

6. Implementasi horisontal ora diijini supaya karusakan ing guardrail ngangkat.

7. lumahing dalan ora rata ora bisa dipun ginakaken kanggo nyegah karusakan ing wheel universal amben medical listrik multifunctional.

8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Ora diidini menet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo ngoperasikake amben medis listrik multifungsi, supaya ora ana malfungsi lan mbebayani keamanan pasien.

9. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan garis pengontrol daya kudu tatu sadurunge bisa di-push.

10. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, pagar pengangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik obah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha supaya ora kelangan kontrol arah sajrone proses implementasine, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.