Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa poin kawruh profesional babagan kasur rumah sakit listrik limang fungsi?

2023-12-01

Ingamben rumah sakit listrik limang fungsiminangka amben khusus sing digunakake ing institusi medis utawa perawatan omah sing duwe macem-macem fungsi kanggo nyukupi kabutuhan pasien. Ing ngisor iki sawetara poin kawruh profesional sing ana gandhengane karo kasur rumah sakit listrik limang fungsi:


Fungsi pangaturan listrik: Theamben rumah sakit listrik limang fungsibisa nindakake imbuhan dhuwur, bali ngangkat, sikil ngangkat, dhengkul mlengkung lan amben ngiringake liwat sistem drive elektrik kanggo ketemu postur beda lan kabutuhan comfort saka patients.


Desain safety:Kasur rumah sakit listrik limang fungsibiasane dilengkapi pager safety, lumahing amben anti-slip, tombol mandeg darurat lan desain safety liyane kanggo njamin safety sabar sak nggunakake.


Fungsi transfer lan seluler: Kasur rumah sakit listrik limang fungsi biasane duwe roda kanggo nggampangake transfer lan gerakan amben, saengga pasien luwih gampang nindakake kegiatan amben utawa pindhah saka papan siji menyang papan liyane.


Ventilasi lan breathability: Kasur saka amben rumah sakit listrik limang fungsi biasane nggunakake bahan breathable kanggo nyedhiyani kinerja ventilasi apik lan nyuda rasa ora nyaman sacara lan masalah kulit disebabake patients lying mudhun kanggo dangu.


Fasilitas tambahan: Amben rumah sakit listrik limang fungsi uga bisa dilengkapi sawetara fasilitas tambahan, kayata gagang perawat, kutub infus, laci panyimpenan, lan liya-liyane, kanggo nyedhiyakake lingkungan perawat lan urip sing luwih trep.