Ngarep > Kabar > Warta industri

Proses panggunaan amben rumah sakit listrik

2023-11-24

Ankasur rumah sakit listrikyaiku piranti amben sing digunakake kanggo menehi rasa nyaman lan kepenak marang pasien. Ing ngisor iki minangka prosedur umum kanggo nggunakake akasur rumah sakit listrik:

Preparation: Priksa manawa amben ing kondisi apik lan ora ana cacat utawa karusakan. Priksa manawa kasur lan sprei wis resik lan rapi. Priksa manawa persediaan lan peralatan medis sing dibutuhake kasedhiya ing sisih amben.

Nyetel dhuwur: Gunakake tombol kontrol listrik ing amben rumah sakit kanggo nyetel dhuwur amben kanggo nggampangake pasien mlebu utawa ninggalake amben lan kanggo nyukupi kabutuhan kerja staf medis.

Nyetel amba saka amben bali: Miturut kabutuhan lan comfort pasien, gunakake tombol kontrol listrik kanggo nyetel amba saka amben bali, ngijini sabar kanggo njagong munggah utawa ngapusi mudhun.

Nyetel sudut sikil: Yen perlu, gunakake tombol kontrol listrik kanggo nyetel sudut sikil amben kanggo nyedhiyakake dhukungan pasien utawa posisi ngapusi sing luwih apik.

Gunakake setelan safety: Priksa manawa setelan safety amben, kayata rel amben, kunci rodha, lan sapiturute, diaktifake kanthi bener kanggo nyegah pasien supaya ora kesel utawa obah.

Ganti posisi pasien kanthi reguler: Ganti posisi pasien kanthi reguler yen perlu kanggo ngindhari lara tekanan utawa rasa ora nyaman sing disebabake dening imobilisasi sing dawa.

Pay manungsa waé kanggo pengamatan: Sajrone nggunakakekasur rumah sakit listrik, Staff medical kudu tansah mirsani, mbayar manungsa waé kanggo comfort lan safety sabar, lan nggawe pangaturan pas wektune utawa nyedhiyani pitulungan.