Ngarep > Babagan awake dhewe >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Dumunung ing kutha pelabuhan ayu Ningbo, Ningbo Shuaner Medical Equipment Co., Ltd.medical nursing bedmanufaktur nggabungake R&D, desain, produksi, pangopènan lan dodolan. Iku uga salah siji saka anggota Ningbo Medical Device Industry Association. Ing taun 2001, kanthi resmi dadi perusahaan patungan Sino-Korea kanthi investasi saka Sungsim ing Korea.



Merek Shuaner ditemokakeed ing 1999. Limalas taun kepungkur wis sekseni munggah cepet saka perusahaan ing industri medical karo unremitted efforts , kompetensi profesional lan teknologi diwasa. Kita setya nyedhiyakake kualitas sing paling apik kanggo para pelanggan liwat pangembangan produk anyar.

Kualitas L paling apik kanggo Merek Apik: iki minangka ide nilai inti kita. Miturut adhering kanggo prinsip produk kualitas dhuwur teka saka kontrol kualitas kaku, perusahaan wis kasil liwati ISO90001 -IS013485 Quality.


Sertifikasi Sistem kanthi sistem kontrol kualitas sing sampurna lan kabeh produk wis disetujoni CE dening: Uni Eropa siji-sijine.

Perusahaan wis sukses ngembangake produk seri kayata amben manual kelas dhuwur, amben listrik, amben rumah tangga, troli ambulans, amben bayi lan troli medis kanthi introduksi lan penyerapan teknologi unggul Korea sing cukup. Perusahaan wis entuk pujian sing dhuwur saka para pelanggan kanthi kualitas produk lan layanan teknis kelas siji lan isih ana ing tahap pertumbuhan.

Wong Shuaner setya nggarap saben pelanggan kanggo sukses umum kanthi produk kualitas, layanan paling apik lan solusi sing sistematis.