Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Listrik > Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)
Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)
  • Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)
  • Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)
  • Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)

Rel Sisi ABS Lima Fungsi Ranjang Rumah Sakit Listrik (CPR)

Pabrik kita duwe spesialisasi ing manufaktur Kasur Rumah Sakit Listrik Lima Fungsi (CPR) Merek Shuaner, minangka salah sawijining produsen lan pemasok Rumah Sakit Listrik Lima Fungsi China profesional, kita duwe kekuwatan sing kuat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri saka Lima-Fungsi Electric Hospital Bed lan ing.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lima-Fungsi Rel Sisih Rumah Sakit Listrik Bedpunika kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.



Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi luwes Listrik ICU Medical Bed.

Kanthi teknologi utama kita uga minangka semangat inovasi, gotong royong, keuntungan lan pangembangan, kita bakal mbangun masa depan sing makmur bebarengan karo perusahaan sing dihormati kanggo Produsen & Pemasok Rumah Sakit Listrik Lima Fungsi China (CPR), Kanthi aturan kita "bisnis cilik ngadeg, kapercayan partner lan keuntungan bebarengan", welcome sampeyan kabeh kanggo mesthi nindakake proyek bebarengan siji liyane, tuwuh bebarengan.


Rega Diskon China Lima-Fungsi Rumah Sakit Listrik Bed(CPR), 5 Bed Fungsi, Kanthi sistem umpan balik marketing pepek negara-saka-saka-gambar lan 300 karya hard buruh trampil ', perusahaan kita wis ngembangaken kabeh jinis solusi kiro-kiro saka kelas dhuwur. , kelas menengah nganti kelas rendah. Kabeh pilihan barang sing apik iki nawakake macem-macem pilihan kanggo para pelanggan. Kejabi, perusahaan kita tetep kualitas dhuwur lan rega sing cukup, lan kita uga nawakake layanan OEM sing apik kanggo akeh merek terkenal.


Fitur

- Desain pigura amben sing bisa ditarik StayPut (Pasien bakal kepenak banget nalika netes utawa nggunakake monitor jantung amarga ora perlu ngganti posisi pasien nalika bagean mburi amben munggah lan mudhun.)

- Digawe saka baja cold-rolled unggul

- Siji langkah mbentuk amben turu

- Diobati kanthi shot blasting, elektroforesis lan lapisan bubuk

- Papat potongan rel sisih lengkap PP, proteksi lengkap kanthi celah nol, tuck-away


Tampilan produk

Five-Function Electric Hospital Bed(CPR)


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 20 PCS 40HQ: 45 PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

A-5a

Ukuran Sakabèhé

2190*990*450-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

PP Kepala / Footboard

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

remot

Motor

Aktuator Rlectric Tenang Lan Mantep Nyedhiyakake Operasi sing Bisa Dipercaya

Remot Kontrol Kabeh Fungsi lan Gerakan sing Dioperasikake kanthi Listrik

Linak Motor saka Denmark lan Jiechang saka China

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Silcent pindho Sisi (150mm)Kanthi sistem ngunci tengah

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

450 - 730 mm

Trendelenburg

15°

Anti-Trendelenburg

15°

 

Aksesoris Pilihan

Tiang I.V, Kontrol Perawat, CPR, Baterei, Kasur

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit Listrik ISO Lima Fungsi (CPR), Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.