Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Tender turu Medical Bed kanggo Anak
Tender turu Medical Bed kanggo Anak
  • Tender turu Medical Bed kanggo AnakTender turu Medical Bed kanggo Anak
  • Tender turu Medical Bed kanggo AnakTender turu Medical Bed kanggo Anak
  • Tender turu Medical Bed kanggo AnakTender turu Medical Bed kanggo Anak

Tender turu Medical Bed kanggo Anak

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing paling anyar, rega murah, lan Kasur Medis Tidur Tender sing berkualitas tinggi kanggo Bocah-bocah, Shuaner ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sampeyan disambut teka ing pabrik kita kanggo tuku sing paling anyar, rega murah, lan Kasur Medis Tidur Tender sing berkualitas tinggi kanggo Bocah-bocah, Shuaner ngarepake kerja sama karo sampeyan.

Tender Sleep Medical Bed minangka merek sing duwe spesialisasi nyedhiyakake kasur medis kanggo bocah-bocah. Nalika aku ora bisa nemokake informasi khusus babagan merek sing diarani "Tender Sleep", aku bisa menehi pertimbangan umum kanggo milih amben medis kanggo bocah-bocah:

Fitur safety: Goleki kasur sing prioritas safety, kayata konstruksi sing kuat, pinggiran bunder, lan pager amben sing aman. Priksa manawa amben kasebut cocog karo standar safety sing ditetepake dening panguwasa sing relevan.

Desain sing bisa diatur: Kasur medis bocah-bocah kudu duwe fitur sing bisa diatur kanggo nampung posisi sing beda-beda, kayata dhuwur sing bisa diatur, headrest, lan footrest. Iki ngidini kustomisasi adhedhasar kabutuhan lan kondisi medis bocah kasebut.

Kualitas kasur: Kasur sing nyaman lan ndhukung penting kanggo amben medis bocah. Goleki kasur sing nyedhiyakake relief tekanan sing nyukupi lan ningkatake keselarasan balung mburi.

Gampang digunakake: Coba amben gampang digunakake, kalebu fitur kaya kontrol elektronik kanggo nyetel posisi lan fungsi amben. Iki nggawe trep kanggo pengasuh lan profesional medis kanggo ngoperasikake amben kanthi aman.

Aksesibilitas: Priksa manawa amben ngidini akses gampang kanggo para pengasuh kanggo nulung bocah kasebut, manawa liwat dhuwur sing bisa diatur, panel sisih sing bisa dicopot, utawa kontrol sing bisa diakses.

Hygiene lan pangopènan: Goleki kasur karo tutup utawa kasur sing bisa dicopot lan bisa dicuci kanggo nggampangake reresik lan pangopènan. Iki mbantu njaga lingkungan sing resik lan sanitasi kanggo bocah kasebut.

Kapasitas bobot: Coba kapasitas bobot amben kanggo mesthekake yen bisa ndhukung bobot bocah lan peralatan tambahan sing dibutuhake.

Konsultasi karo profesional kesehatan: Penting kanggo melu profesional kesehatan, kayata dokter anak utawa terapi okupasi, ing proses seleksi. Dheweke bisa menehi rekomendasi khusus adhedhasar kabutuhan medis bocah lan njamin amben nyukupi syarat sing dibutuhake.

Nalika nimbang merek tartamtu kaya Tender Sleep, priksa manawa sampeyan riset produk, maca review, lan takon karo profesional kesehatan utawa spesialis peralatan medis kanggo nemtokake manawa penawaran kasebut cocog karo syarat medis khusus anak sampeyan.



Tampilan produk

Five-Function Electric Hospital Bed(CPR)


Packaging & Details

Kemasan

20GP: 40PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

SAE-YG-02

Ukuran Sakabèhé

1650 * 800 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah & sikil ABS

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Engkol

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Hot Tags: Kasur Medis Turu Tender kanggo Bocah-bocah, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Daftar rega, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.