Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Kid Aman Child Care Bed Medical Bed
Kid Aman Child Care Bed Medical Bed
  • Kid Aman Child Care Bed Medical BedKid Aman Child Care Bed Medical Bed
  • Kid Aman Child Care Bed Medical BedKid Aman Child Care Bed Medical Bed
  • Kid Aman Child Care Bed Medical BedKid Aman Child Care Bed Medical Bed

Kid Aman Child Care Bed Medical Bed

Minangka produsen profesional, Shuaner pengin nyedhiyakake Bed Medis Bed Medis Kid Safe Child Care sing berkualitas. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, Shuaner pengin nyedhiyakake Bed Medis Bed Medis Kid Safe Child Care sing berkualitas. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Nalika nerangake keamanan bocah-bocah ing perawatan bocah utawa setelan medis, ana pedoman lan peraturan khusus kanggo ngatasi kebutuhane. Ing ngisor iki sawetara pertimbangan kanggo amben perawatan bocah sing aman kanggo bocah utawa amben medis:

Selaras karo standar safety: Priksa manawa amben kasebut cocog karo standar safety sing dibutuhake sing ditetepake dening panguwasa sing relevan, kayata Komisi Keamanan Produk Konsumen (CPSC) ing Amerika Serikat utawa organisasi sing padha ing negara sampeyan. Standar kasebut bisa uga nyakup aspek kaya railing amben, kekencangan kasur, lan ukuran celah kanggo nyegah jebakan.

Konstruksi sing kuat: Pilih amben kanthi pigura sing kuat lan stabil, luwih becik digawe saka bahan sing awet kayata kayu padhet utawa logam, kanggo nyuda resiko ambruk utawa tipping.

Desain sing ramah bocah: Goleki kasur kanthi sudhut utawa pinggir sing dibunderaké kanggo nyuda kemungkinan ciloko saka sudhut sing cetha. Aja amben karo bagean protruding utawa komponen cilik sing bisa dicopot sing bisa nyebabake bebaya keselak.

Fitur sing bisa diatur: Gumantung saka umur lan ukuran bocah, nimbang kasur kanthi fitur sing bisa diatur kaya dhuwure kasur utawa pager amben. Iki ngidini kanggo kustomisasi lan njamin safety lan comfort anak.

Ukuran amben sing tepat: Pilih amben ukuran sing cocog sing nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo bocah bisa obah kanthi nyaman nalika ngindhari jurang sing gedhe banget sing bisa nyebabake jebakan.

Kualitas kasur: Pilih kasur sing kuat lan berkualitas sing pas karo pigura amben. Iki mbantu nyegah risiko sesak napas sing ana gandhengane karo kasur alus utawa celah ing antarane kasur lan pigura amben.

Pangopènan kebersihan sing gampang: Pilih kasur kanthi tutup utawa kasur sing bisa dicopot lan bisa dicuci, nggampangake reresik biasa lan nyegah akumulasi alergen utawa bakteri.

Pengawasan sing cukup: Elinga yen amben sing aman ora cukup. Penting banget kanggo ngawasi lan ngawasi bocah-bocah nalika nggunakake amben kanggo njamin safety ing kabeh wektu.

Penting kanggo takon karo profesional ing perawatan bocah utawa lapangan medis kanggo rekomendasi lan pedoman khusus sing cocog karo peraturan wilayah sampeyan.



Tampilan produk

Five-Function Electric Hospital Bed(CPR)


Packaging & Details

Kemasan

20GP: 40PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

SAE-YG-02

Ukuran Sakabèhé

1650 * 800 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah & sikil ABS

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Engkol

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

Hot Tags: Kasur Medis Kasur Perawatan Anak Aman, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaiake, Ing Simpenan, Rega Apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.