Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed
Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed
  • Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical BedRumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed
  • Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical BedRumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Medical Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Furnitur Rumah Sakit Lima Fungsi sing bisa diatur ICU Medical Bed saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Bed Medis


Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Bed Medis digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 

1. Deskripsi Produk

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Bed Medis

Sing nduweni teknik manajemen ilmiah sing lengkap, kualitas apik lan agama sing apik banget, kita entuk jeneng apik lan manggoni lapangan iki kanggo Kualitas Tinggi kanggo Furnitur Rumah Sakit China Lima Fungsi Produsen & Pemasok Amben Medis ICU Listrik sing bisa diatur, kanthi tulus welcome sampeyan teka kanggo ngunjungi kita. . Muga-muga saiki kita duwe kerjasama sing apik banget ing jangka panjang.
Kualitas Tinggi kanggo Furnitur Rumah Sakit China Lima Fungsi Kasur Medis ICU Listrik sing Bisa Disetel, Bed Rumah Sakit Listrik, Kita ngrampungake iki kanthi ngekspor wig langsung saka pabrik kita dhewe kanggo sampeyan. Tujuan perusahaan kita yaiku kanggo njaluk pelanggan sing seneng bali menyang bisnis. Kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan ing mangsa cedhak. Yen ana kesempatan, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita!!!


2. Tampilan produk

Rumah Sakit Furnitur Lima Fungsi Luwes Electric ICU Bed Medis


3. Packaging & Details

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

katrangan produk

nomer item

SAE-BC-02

Sisih

L800 * W500 * H780/980mm

Bahan

wesi

Castor

Kastor mewah

Sadurunge lan sawise imbuhan

30°

Kabèh amben munggah & mudhun

780-980 mm

 

Konfigurasi standar

kasur

1 Pc

Castor

4 pc

Kasur bayi

1 Pc

 

4. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Furnitur Rumah Sakit Lima Fungsi Kasur Medis ICU Listrik sing bisa diatur, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.