Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Child Care Bed Medical Bed
Child Care Bed Medical Bed
  • Child Care Bed Medical BedChild Care Bed Medical Bed
  • Child Care Bed Medical BedChild Care Bed Medical Bed

Child Care Bed Medical Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Medis Bed Care Anak sing disesuaikan saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Child Care Bed Medical Bed

 

1. Deskripsi Produk

Manual Crank Flat Child Care Bed Medical Bed Kanggo Bocah-bocah, Kasur Rumah Sakit Anak Pediatrik Dijual

Minangka cara kanggo cocog karo kepinginan klien, kabeh operasi kita dileksanakake kanthi ketat selaras karo motto "Kualitas Tinggi, Biaya Kompetitif, Layanan Cepet" kanggo Produsen & Pemasok Bed Medis Bed Care China Desain Profesional, Kita gelem kanggo menehi saran paling apik babagan desain pesenan kanthi cara profesional yen sampeyan butuh. Ing sawetoro wektu, kita terus ngembangake teknologi anyar lan nggawe desain anyar supaya sampeyan bisa maju ing bisnis iki.
Desain Profesional China Bed Care Bed Medical, Bed Nursing, Saiki jaringan dodolan kita terus berkembang, ningkatake kualitas layanan kanggo nyukupi panjaluk pelanggan. Yen sampeyan kasengsem ing produk lan solusi apa wae, hubungi kita kapan wae. We are looking nerusake kanggo mbentuk hubungan bisnis sukses karo sampeyan ing mangsa cedhak.


2. Fitur

1) Sakabèhé (L * W * H): 1650 * 800 * 500 mm

2) Rangka: baja, diolah nganggo wedhi balsting lan lapisan bubuk elektrostatik

3) Bedboard: baja, 4-part

4) Headboard/footboard: ABS, Bisa dicopot

5) Rel sisih: Bisa dicopot, ABS

6) Kontroler handset: remot, bisa dipindhah

7) Motor: Timotion,Linak, L&K

8) Kastor: papat roda bisu sing dikontrol Tengah, φ125mm

9) Beban bobot: 300kg

10) Aksesoris standar: I.V pole 1pc, IV pole hole 4pcs, Drainase hook 2pcs


3. Tampilan produk

Five-Function Electric Hospital Bed(CPR)


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 40PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

SAE-YG-02

Sakabèhé Ukuran

1650 * 800 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil ABS

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Crank

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Bed Care Bed Medical, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Manual bed, Medical bed, Electric bed, Rumah sakit amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.