Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah
Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah
  • Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocahKasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah
  • Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocahKasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah
  • Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocahKasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah

Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Perawatan Anak Bed Medis kanggo Anak utawa Anak Pediatrik saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah

 

1. Deskripsi Produk

Manual Crank Flat Child Care Bed Medical Bed Kanggo Bocah-bocah, Kasur Rumah Sakit Anak Pediatrik Dijual

Awak kita liwat latihan trampil. Kawruh ahli trampil, rasa layanan sing padhet, kanggo nyukupi kabutuhan layanan pelanggan kanggo rega Grosir China Popular Fashion Professional China Child Care Bed Medical Bed kanggo Bocah-bocah, Produsen & Pemasok Anak Pediatrik, pitakon sampeyan bakal disambut banget lan uga menang -menang wutah makmur apa kita antisipasi.
Rega Grosir China Popular Fashion Professional China Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak, Anak Pediatrik, Baby Bed, kontrol kualitas ketat wis kaleksanan ing saben link saka kabèh proses produksi.We Sincerely ngarep-arep kanggo netepake kerjasama loropaken lan bebarengan-nguntungake karo sampeyan. Adhedhasar produk lan solusi sing bermutu lan layanan pra-sales / sawise-sales sing sampurna yaiku ide kita, sawetara klien wis kerja sama karo kita luwih saka 5 taun.


2. Fitur

1) Sakabèhé (L * W * H): 2080 * 950 * 500 mm

2) Rangka: baja, diolah nganggo wedhi balsting lan lapisan bubuk elektrostatik

3) Bedboard: baja, 4-part

4) Headboard/footboard: ABS, Bisa dicopot

5) Rel sisih: Bisa dicopot, ABS

6) Kontroler handset: remot, bisa dipindhah

7) Motor: Timotion,Linak, L&K

8) Kastor: papat roda bisu sing dikontrol Tengah, φ125mm

9) Beban bobot: 300kg

10) Aksesoris standar: I.V pole 1pc, IV pole hole 4pcs, Drainase hook 2pcs


3. Tampilan produk

Kasur Perawatan Anak Kasur Medis kanggo Bocah-bocah utawa Bocah-bocah


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 40PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

SAE-YG-01

Sakabèhé Ukuran

2080 * 950 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil ABS

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Crank

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°


7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Bed Care Bed Medical kanggo Anak utawa Anak Pediatrik, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Manual amben, Medical amben, Electric amben, Hospital amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.