Ngarep > Produk > Kasur Bayi Rumah Sakit > Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric
Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric
  • Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak PediatricChild Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric
  • Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak PediatricChild Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric
  • Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak PediatricChild Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric

Child Care Bed Medical Bed kanggo Anak Pediatric

Kasur Medis Perawatan Anak sing berkualitas tinggi kanggo Anak Pediatrik ditawakake produsen China Shuaner. Tuku Kasur Medis Perawatan Anak kanggo Anak Pediatrik sing berkualitas langsung kanthi rega murah.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Medis Perawatan Anak sing berkualitas tinggi kanggo Anak Pediatrik ditawakake produsen China Shuaner. Tuku Kasur Medis Perawatan Anak kanggo Anak Pediatrik sing berkualitas langsung kanthi rega murah.


Nalika nerangake kasur perawatan bocah utawa kasur medis sing dirancang kanggo bocah-bocah, ana sawetara pertimbangan sing kudu dieling-eling. Ing ngisor iki sawetara fitur utama sing kudu digoleki:

Fitur safety: Prioritasake kasur sing cocog karo standar lan peraturan safety kanggo kasur medis pediatrik. Iki bisa uga kalebu fitur kayata pager amben sing aman, sudhut bunder, lan ukuran celah sing cocog kanggo nyegah jebakan.

Ukuran lan pangaturan: Pilih amben sing ukurane cocok kanggo bocah cilik, kanthi fitur sing bisa diatur kayata dhuwur kasur, pager amben, lan posisi headrest/footrest. Iki ngidini kustomisasi adhedhasar umur, ukuran, lan kabutuhan medis bocah kasebut.

Konstruksi sing kuat: Pilih amben kanthi pigura sing awet lan stabil sing digawe saka bahan kaya kayu utawa logam sing padhet. Sampeyan kudu bisa ndhukung bobote bocah lan peralatan medis sing dibutuhake.

Kasur sing nyaman: Priksa manawa kasur dirancang kanggo panggunaan pediatrik, nyedhiyakake dhukungan sing nyukupi lan nyuda tekanan. Sampeyan kudu cukup kuwat kanggo ningkatake keselarasan balung mburi lan nyegah kendur.

Aksesibilitas: Coba kasur sing ngidini akses gampang menyang bocah kanggo tugas ngurus. Iki bisa uga kalebu pilihan dhuwur sing bisa diatur, panel sisih sing bisa dicopot, utawa kontrol sing bisa diakses.

Hygiene lan pangopènan: Goleki kasur karo tutup utawa kasur sing bisa dicopot lan bisa dicuci kanggo nggampangake ngresiki lan nyegah akumulasi alergen utawa bakteri.

Integrasi karo peralatan medis: Yen bocah mbutuhake peralatan medis, nimbang kasur sing bisa nampung lan nggabungake piranti kaya kutub IV, tangki oksigen, utawa sistem pemantauan. Priksa manawa amben duwe titik lampiran sing cocog utawa pranata kanggo ngamanake peralatan kasebut.

Konsultasi karo profesional kesehatan: Nglibatake profesional kesehatan, kayata dokter anak utawa terapi okupasi, kanggo mesthekake yen amben nyukupi syarat medis khusus bocah kasebut. Dheweke bisa menehi pandhuan babagan fitur lan fungsi sing dibutuhake adhedhasar kahanan lan rencana perawatan bocah kasebut.

Nalika milih amben care anak utawa amben medical kanggo bocah-bocah, iku penting kanggo riset merek biso dipercoyo, review specifications produk, lan takon karo profesional kesehatan kanggo mesthekake amben meets kabutuhan unik anak lan ningkataké safety lan kesejahteraan.




Tampilan produk

Child Care Bed Medical Bed for Children or Pediatric Children

Packaging & Details

Kemasan

20GP: 40PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

SAE-YG-01

Ukuran Sakabèhé

2080 * 950 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah & sikil ABS

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Engkol

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuwat sing Diuji kanthi Temen Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 
Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°


FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

Hot Tags: Bed Care Bed Medical Bed kanggo Bocah-bocah, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Good Price, Daftar rega, Awet, Advanced

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.