Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Manual > Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed
Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed
  • Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical BedTelung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed
  • Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical BedTelung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed
  • Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical BedTelung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed

Telung-Fungsi Papat Mewah ABS Side RailsManual Medical Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Medis Manual Tiga-Fungsi kanthi Four Rails Side ABS Mewah Shuaner Brand saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Hot Sale Tiga-FungsiFour Luxurious ABS Rel sisihKasur Medis Manual

Plat baja kadhemen permukaan sing dicithak kabeh, disambungake karo gabungan alus busur.

Elingi "Pelanggan wiwitane, Berkualitas tinggi", kita kerja bareng karo prospek lan nyedhiyakake perusahaan sing efisien lan spesialis kanthi rega murah kanggo Kasur Medis Manual Tiga Fungsi China kanthi Produsen & Pemasok Rel Sisi ABS Mewah, Perusahaan kita wis nyiyapake tim profesional, kreatif lan tanggung jawab kanggo ngembangake klien kanthi prinsip multi-menang.


Low price for China Three-Function Manual Medical Bed with Four Luxurious ABS Side Rails, Medical Bed, Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita uga ndeleng kabeh produk, bukak situs web kita. Kanggo njaluk informasi luwih lengkap please aran gratis supaya kita ngerti. Matur nuwun kanthi sanget lan muga-muga bisnis sampeyan tansah apik!


Fitur

1. Kanthi gampang dilakokno ngalih nutul.

2. Fungsi "Reset", amben bisa bali menyang posisi "Zero" kanthi cepet.

3. Baterei serep, kanggo gagal daya darurat.

4. Central ngunci castors kontrol dening listrik.

5. Lebokake saklar ndemek ing rel sisih 2pcs ing sisih sirah, uga saklar ndemek ing papan sikil.

6. Papan sirah & sikil sing bisa dicopot ing plastik PP.

7. foldable PP sisih alur foldable nginstal ing amben loro-lorone, kontrol dening spring gas.

8. Papan amben karo sambungan alus, nggawe mlengkung saka Papan amben luwih Gamelan supaya sabar aran luwih nyaman.

9. IV kutub gunung krenjang, ing 4corners pigura amben. rega apik


Tampilan produk

 Three-Function Manual Medical Bed with Four Luxurious ABS Side Rails


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 45PCS 40HQ: 85PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

SAE-YC-3b

Ukuran Sakabèhé

2160*1080*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

PP Pegangan tangan

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuwat sing Diuji kanthi Temen Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm


FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 



Hot Tags: Tiga-Fungsi Papat Rel Sisi ABS MewahKasur Medis Manual, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.