Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Manual > Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed
Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed
  • Tiga Fungsi Manual Medical Hospital BedTiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed

Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Rumah Sakit Medis Manual Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed


Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.

 



1. Deskripsi Produk

Tiga fungsi kasur rumah sakit medis manual kasur engkol murah

Sistem motor medis canggih (4 pcs motor, 1 pcs kotak kontrol, 1 pcs handset)

Urine hook, I.V drip
Papan amben kanthi sambungan fleksibel
Sistem rem jarak tengah sing dikontrol

Sing duwe sejarah kredit bisnis sing apik, layanan sawise-sales sing luar biasa lan fasilitas produksi modern, kita wis entuk popularitas sing paling apik ing antarane para panuku ing saindenging jagad kanthi rega paling murah China Tiga Fungsi Manual Rumah Sakit Medis Bed Produsen & Suppliers, "Ganti dadi luwih apik! " yaiku slogan kita, sing tegese "Dunia sing luwih apik wis ana sadurunge kita, mula ayo padha nikmati!" Ganti dadi luwih apik! Apa sampeyan siap?
Rega paling murah China Tiga Fungsi Manual Rumah Sakit Medis Bed, Instrumen Medis, Kita nyedhiyakake layanan sing berpengalaman, balesan cepet, pangiriman pas wektune, kualitas apik lan rega paling apik kanggo para pelanggan. Kepuasan lan kredit apik kanggo saben pelanggan minangka prioritas kita. Kita fokus ing saben rincian pangolahan pesenan kanggo para pelanggan nganti entuk barang sing aman lan apik kanthi layanan logistik sing apik lan biaya ekonomi. Gumantung iki, produk lan solusi kita didol kanthi apik ing negara-negara ing Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara. Adhering kanggo filosofi bisnis saka customer pisanan, forge ahead', kita Sincerely welcome klien saka ngarep lan luar negeri kanggo kerjo bareng karo kita.


2. Tampilan produk

Tiga Fungsi Manual Medical Hospital Bed


3. Fitur

1. Bedside lan tailstock bisa dicopot. Kanthi sistem jinis lock catching, gampang dicopot kanggo nylametake, perawat khusus, mindhah pasien kanthi aman.

2. Handheld linetype remot kontrol karo lambang gedhe bisa bebas nangani.;alur ing guardrail bisa nahan remot kontrol supaya geser

3. Lumahing amben wis shaped siji kanggo kabeh dening kadhemen mbalek steel plate.electrophoresis lan wêdakakêna semangat plating mesthekake utama saka pipo dilindhungi dening Paint lan kualitas njaba lan njero padha.

4. Diimpor chained motor, VO tingkat firproof materi banget Gamelan, iku gampang kanggo clean.the motor gangguan banget kurang lan umur dawa.

5. Sisih mburi lan sisih sikil disambungake, nalika sisih mburi munggah lan mudhun, sisih sikil bakal koordinasi, saéngga bisa nyegah amben lan nyuda tekanan kerja tenaga medis.


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 50PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

SAE-YB-3a

Sakabèhé Ukuran

2190*980*400-630mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

pager PP

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 630 mm


7.FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit Medis Manual Tiga Fungsi, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.