Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Manual > Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium
Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium
  • Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat AluminiumKasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium
  • Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat AluminiumKasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium
  • Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat AluminiumKasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium

Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Manual Fungsi Loro kanthi Rel Sisi Aluminium sing Dilipat saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium

 

1. Deskripsi Produk

Hot Sale Tiga-Fungsi Manual Medical Bed karo papat Mewah Aluminium Alloy Side Rails

Plat baja kadhemen permukaan sing dicithak kabeh, disambungake karo gabungan alus busur.

Kanthi sikap positif lan progresif kanggo kapentingan pelanggan, perusahaan kita terus nambah produk kita apik banget kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan luwih fokus ing safety, linuwih, syarat lingkungan, lan inovasi Top Quality China High Quality Two Function Manual Bed karo Aluminium Collapsible Side Produsen & Pemasok Rail, Sugeng rawuh para konsumen global kanggo ngomong karo kita babagan bisnis cilik lan kerjasama jangka panjang. Kita bakal dadi mitra sing dipercaya lan pemasok suku cadang lan aksesoris mobil ing China.
Top Quality China High Quality Two Function Manual Bed karo Aluminium Collapsible Side Rail, Bed, Tujuane yaiku "nyediakake produk langkah pertama lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan, saengga kita yakin sampeyan kudu entuk bathi liwat kerja sama karo kita". Yen sampeyan kasengsem ing samubarang solusi kita utawa pengin ngrembug pesenan adat, elinga kanggo aran gratis kanggo hubungi kita. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.


2. Fitur

1. Kanthi gampang dilakokno ngalih nutul.

2. Fungsi "Reset", amben bisa bali menyang posisi "Zero" kanthi cepet.

3. Baterei serep, kanggo gagal daya darurat.

4. Central ngunci castors kontrol dening listrik.

5. Pasang saklar ndemek ing rel sisih 2pcs ing sisih sirah, uga saklar ndemek ing papan sikil.

6. Papan sirah & sikil sing bisa dicopot ing plastik PP.

7. Foldable aluminium alloy alur sisih foldable nginstal ing amben loro-lorone, kontrol dening spring gas.

8. Papan amben karo sambungan alus, nggawe mlengkung saka Papan amben luwih Gamelan supaya sabar aran luwih nyaman.

9. IV kutub gunung krenjang, ing 4corners pigura amben. rega apik


3. Tampilan produk

Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 45PCS 40HQ: 85PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

SAE-YC-2a

Sakabèhé Ukuran

2160 * 980 * 500 mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Pegangan tangan Aluminium Alloy

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

500 mm


7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Manual Rong Fungsi karo Rel Sisi Dilipat Aluminium, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.