Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Manual > Manual Two Crank Hospital Bed
Manual Two Crank Hospital Bed
  • Manual Two Crank Hospital BedManual Two Crank Hospital Bed
  • Manual Two Crank Hospital BedManual Two Crank Hospital Bed
  • Manual Two Crank Hospital BedManual Two Crank Hospital Bed

Manual Two Crank Hospital Bed

Shuaner minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok Amben Rumah Sakit Crank Manual China sing misuwur. Pabrik kami khusus ing manufaktur Bed Crank Medis Tiga Fungsi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Manual Two Crank Hospital Bed

Shuaner minangka pimpinan profesional ChinaManual Two Crank Hospital Bedmanufaktur karo kualitas dhuwur lan rega cukup.

Manual Two Crank Hospital Bed digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


Tiga fungsi manual rumah sakit medis bed crank bed murah

Sistem motor medis canggih (4 pcs motor, 1 pcs kotak kontrol, 1 pcs handset)

Urine hook, I.V drip
Papan amben kanthi sambungan fleksibel

Biasane kita bisa nyukupi konsumen sing dihormati kanthi panyedhiya sing apik banget, nilai sing apik lan apik amarga kita luwih spesialis lan kerja keras lan nindakake kanthi cara sing larang regane China.Manual Two Crank Hospital BedProdusen & Pemasok, Ing perusahaan kita kanthi kualitas paling apik kanggo diwiwiti minangka motto kita, kita nggawe barang dagangan sing kabeh digawe ing Jepang, saka pengadaan bahan nganti diproses. Iki ngidini wong-wong mau bisa digunakake kanthi tentrem atine.


rega murah ChinaManual Two Crank Hospital Bed, Bed Listrik, Prinsip kita yaiku "integritas pisanan, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan sing apik lan produk sing cocog. Muga-muga kita bisa nggawe kerjasama bisnis win-win karo sampeyan ing mangsa ngarep!


Tampilan produk


Fitur

1. Bedside lan tailstock dicopot. Kanthi sistem jinis tangkap kunci, gampang dicopot kanggo nylametake, perawat khusus, mindhah pasien kanthi aman.

2. Handheld linetype remot kontrol karo lambang gedhe bisa bebas nangani.;alur ing guardrail bisa nahan remot kontrol supaya geser

3. Lumahing amben wis shaped siji kanggo kabeh dening kadhemen mbalek steel plate.electrophoresis lan wêdakakêna semangat plating mesthekake utama saka pipo dilindhungi dening Paint lan kualitas njaba lan njero padha.

4. Diimpor chained motor, VO tingkat firproof materi banget Gamelan, iku gampang kanggo clean.the motor gangguan banget kurang lan umur dawa.

5. Sisih mburi lan sisih sikil disambungake, nalika sisih mburi munggah lan mudhun, sisih sikil bakal koordinasi, saéngga bisa nyegah amben lan nyuda tekanan kerja tenaga medis.


Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 50PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

Detail Produk

Model

SAE-YC-3a

Ukuran Sakabèhé

2160*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kuat sing Diuji kanthi Temenan Bisa Nganggo Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

 

FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis dening kurir lan panuntun dhumateng teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Rumah Sakit Engkol Manual, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing saham, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.