Ngarep > Produk > Kasur Rumah Sakit Manual > Tiga Fungsi Medical Crank Bed
Tiga Fungsi Medical Crank Bed
  • Tiga Fungsi Medical Crank BedTiga Fungsi Medical Crank Bed
  • Tiga Fungsi Medical Crank BedTiga Fungsi Medical Crank Bed
  • Tiga Fungsi Medical Crank BedTiga Fungsi Medical Crank Bed
  • Tiga Fungsi Medical Crank BedTiga Fungsi Medical Crank Bed

Tiga Fungsi Medical Crank Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Bed Crank Medis Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tiga Fungsi Medical Crank Bed


Tiga Fungsi Medical Crank Bed digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


1. Deskripsi Produk

Tiga fungsi kasur rumah sakit medis manual kasur engkol murah

Sistem motor medis canggih (4 pcs motor, 1 pcs kotak kontrol, 1 pcs handset)

Urine hook, I.V drip
Papan amben kanthi sambungan fleksibel

Biasane kita bisa nyukupi konsumen sing dihormati kanthi panyedhiya sing apik banget, nilai sing apik lan apik amarga kita luwih spesialis lan kerja keras lan nindakake kanthi cara sing larang regane kanthi rega Murah China Produsen & Pemasok Bed Crank Medis Tiga Fungsi. , Ing perusahaan kita kanthi kualitas paling dhuwur kanggo diwiwiti minangka motto kita, kita nggawe barang dagangan sing digawe ing Jepang, saka pengadaan bahan nganti diproses. Iki ngidini wong-wong mau bisa digunakake kanthi tentrem atine.
rega murah China Tiga Fungsi Medical Crank Bed, Electric Bed, Prinsip kita "integritas pisanan, kualitas paling apik". Kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan sing apik lan produk sing cocog. Muga-muga bisa nggawe kerjasama bisnis win-win karo sampeyan ing mangsa ngarep!


2. Tampilan produk


3. Fitur

1. Bedside lan tailstock bisa dicopot. Kanthi sistem jinis lock catching, gampang dicopot kanggo nylametake, perawat khusus, mindhah pasien kanthi aman.

2. Handheld linetype remot kontrol karo lambang gedhe bisa bebas nangani.;alur ing guardrail bisa nahan remot kontrol supaya geser

3. Lumahing amben wis shaped siji kanggo kabeh dening kadhemen mbalek steel plate.electrophoresis lan wêdakakêna semangat plating mesthekake utama saka pipo dilindhungi dening Paint lan kualitas njaba lan njero padha.

4. Diimpor chained motor, VO tingkat firproof materi banget Gamelan, iku gampang kanggo clean.the motor gangguan banget kurang lan umur dawa.

5. Sisih mburi lan sisih sikil disambungake, nalika sisih mburi munggah lan mudhun, sisih sikil bakal koordinasi, saéngga bisa nyegah amben lan nyuda tekanan kerja tenaga medis.


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 50PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

SAE-YC-3a

Sakabèhé Ukuran

2160*980*400-730mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 730 mm

 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik

 

2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Telung Fungsi Medical Crank Bed, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Rega apik, Daftar rega, Awet, Lanjut, Manual amben, Medical amben, Listrik amben, Rumah sakit amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.