Ngarep > Produk > Ngarep Care Bed > Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed
Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed
  • Telung Fungsi Electric Medical Home Care BedTelung Fungsi Electric Medical Home Care Bed
  • Telung Fungsi Electric Medical Home Care BedTelung Fungsi Electric Medical Home Care Bed
  • Telung Fungsi Electric Medical Home Care BedTelung Fungsi Electric Medical Home Care Bed
  • Telung Fungsi Electric Medical Home Care BedTelung Fungsi Electric Medical Home Care Bed

Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kasur Perawatan Rumah Medis Listrik Tiga Fungsi saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed

 

1. Deskripsi Produk

Tiga fungsi kasur rumah sakit medis manual kasur engkol murah

Sistem motor medis canggih (4 pcs motor, 1 pcs kotak kontrol, 1 pcs handset)

Urine hook, I.V drip
Papan amben kanthi sambungan fleksibel
Sistem rem jarak tengah sing dikontrol

Kita wis setya menehi gampang, wektu-nyimpen lan dhuwit-nyimpen siji-mandeg purchasing support saka konsumen kanggo Pabrik Price Kanggo China Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed Produsen & Suppliers, Iku bisa dadi pakurmatan kita apik kanggo ketemu kabutuhan. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan ing jangka panjang.
Rega Pabrik Kanggo China Tiga Fungsi Listrik Perawatan Ngarep Medis, Perabot Rumah Sakit, Kanthi upaya kanggo ngimbangi tren ing donya, kita bakal tansah ngupayakake panjaluk pelanggan. Yen sampeyan pengin ngembangake produk lan solusi anyar liyane, kita bisa ngatur ing kasus sampeyan. Yen sampeyan rumangsa minat karo barang apa wae utawa pengin ngembangake barang dagangan anyar, elinga hubungi kita. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo para pelanggan ing saindenging jagad.


2. Tampilan produk

Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed


3. Fitur

1. Bedside lan tailstock bisa dicopot. Kanthi sistem jinis lock catching, gampang dicopot kanggo nylametake, perawat khusus, mindhah pasien kanthi aman.

2. Handheld linetype remot kontrol karo lambang gedhe bisa bebas nangani.;alur ing guardrail bisa nahan remot kontrol supaya geser

3. Lumahing amben wis shaped siji kanggo kabeh dening kadhemen mbalek steel plate.electrophoresis lan wêdakakêna semangat plating mesthekake utama saka pipo dilindhungi dening Paint lan kualitas njaba lan njero padha.

4. Diimpor chained motor, VO tingkat firproof materi banget Gamelan, iku gampang kanggo clean.the motor gangguan banget kurang lan umur dawa.

5. Sisih mburi lan sisih sikil disambungake, nalika sisih mburi munggah lan mudhun, sisih sikil bakal koordinasi, saéngga bisa nyegah amben lan nyuda tekanan kerja tenaga medis.


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 50PCS 40HQ: 80PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

E-3b

Sakabèhé Ukuran

2190*970*420-760mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil PP

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

420 - 760 mm


7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Amben sing bisa diatur listrik


2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minimum kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Telung Fungsi Electric Medical Home Care Bed, Pabrik, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Good Price, dhaftar Price, Awet, Advanced, Manual amben, Medical amben, Electric amben, Hospital amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.