Ngarep > Produk > Ngarep Care Bed > Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
  • Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis PatientLima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
  • Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis PatientLima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
  • Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis PatientLima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient

Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kasur Perawatan Omah Listrik Lima Fungsi kanggo Pasien Lumpuh saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient


Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient digaweing China bisa dituku kanthi rega murah saka shuaner. Iku kualitas dhuwur profesionalBed Medismanufaktur lan pabrik ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan produk khusus. Yen sampeyan pengin pricelist lan kutipan, sampeyan bisa takon kita kanthi ninggalake pesen. Kita bakal bali menyang sampeyan sanalika bisa.


 

1. Deskripsi Produk

5 fungsi amben perawatan omah listrik lan amben rumah sakit kanggo pasien lumpuh

Kita tetep prinsip "kualitas pisanan, layanan pisanan, dandan terus-terusan lan inovasi kanggo ketemu pelanggan" kanggo manajemen lan "nol cacat, nul keluhan" minangka tujuan kualitas. Kanggo nyampurnakaké layanan kita, kita nyedhiyani produk karo kualitas apik ing rega cukup kanggo Pabrik OEM kanggo China Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient Produsen & Suppliers, Kita wis nunggu kanggo kerjo bareng karo sampeyan watara pondasi bebarengan ganjaran lan tambahan umum. Kita ora bakal nguciwani sampeyan.
Pabrik OEM kanggo China Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient, Home Care Electric Bed, Kanthi dhukungan teknologi paling apik, kita wis ngarang situs web kita kanggo pengalaman panganggo paling apik lan mbudidaya elinga blanja. kita mesthekake yen sing paling apik tekan sampeyan ing ngarep lawang, ing wektu sing paling cendhak lan kanthi bantuan mitra logistik sing efisien yaiku DHL lan UPS. Kita janji kualitas, manggon kanthi motto janji mung apa kita bisa ngirim.
 

2. Tampilan produk

Lima-Fungsi Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient


3. Fitur

1) Dawane sakabèhé: 2190cm

2) Jembar sakabèhé: 970cm

3) imbuhan dhuwur: 300-760cm

4) Motor: Limos Motor saka Jerman (4 aktuator, 1 kothak kontrol, 1 handset remot), 2 motor independen ing sirah lan sikil, sing bisa nyetel sudut dhuwur amben, remot kontrol nduweni fungsi ngunci

5) Lumahing amben lan pigura amben: Cold-Rolled Steel Tube & sheet & plate, thickening, welding ilmiah, ora bakal kleru, nggawe luwih stabil

6) Top coat: Epoxy powder coated finish

7) Werna lukisan bisa dadi Beige / Putih utawa warna apa wae

8) Papan sirah lan sikil: papan MDF anti-api, panel gandum Oak ditempelake ing permukaan papan, Papan komposit tahan api ing njaba, desain sing apik, nyaman, perasaan ngarep
 

4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 55PCS 40HQ: 108PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

K-5a

Sakabèhé Ukuran

2190*970*300-760mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan sirah lan sikil kayu

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

Cranks

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

300 - 760 mm

 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik


2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Kasur Perawatan Omah Listrik Lima Fungsi kanggo Pasien Lumpuh, Pabrik, China, Pemasok, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Ing Simpenan, Rega apik, Dhaptar rega, Awet, Lanjut, Amben manual, Amben medis, Amben listrik, Amben rumah sakit

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.