Ngarep > Produk > Ngarep Care Bed > Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient
  • Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis PatientLima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient

Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient

Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Kasur Perawatan Omah Listrik MDF Lima Fungsi kanggo Pasien Lumpuh saka pabrik kita. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku produk diskon saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient

 

1. Deskripsi Produk

5 fungsi amben perawatan omah listrik lan amben rumah sakit kanggo pasien lumpuh

Minangka asil saka spesialisasi lan kesadaran layanan kita, perusahaan kita wis entuk reputasi sing apik ing antarane para pelanggan ing saindenging lingkungan kanggo Pangiriman Rapid kanggo China Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient, Kita wis ngerti banget, lan duwe sertifikasi ISO/TS16949:2009. We are darmabakti kanggo nyedhiyani sampeyan solusi kualitas dhuwur karo tag rega ditrima.
Pangiriman Rapid kanggo China Lima Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient, Electric Medical Home Care Bed, Saiki, kita nyoba mlebu pasar anyar sing ora ana lan ngembangake pasar sing wis ditembus. Amarga kualitas unggul lan rega sing kompetitif, kita bakal dadi pimpinan pasar, aja ragu-ragu hubungi kita liwat telpon utawa email, yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae.


2. Fitur

1) Dawane sakabèhé: 2150cm

2) Jembar sakabèhé: 1030cm

3) imbuhan dhuwur: 400-800cm

4) Motor: Limos Motor saka Jerman (4 aktuator, 1 kothak kontrol, 1 handset remot), 2 motor independen ing sirah lan sikil, sing bisa nyetel sudut dhuwur amben, remot kontrol nduweni fungsi ngunci

5) Lumahing amben lan pigura amben: Cold-Rolled Steel Tube & sheet & plate, thickening, welding ilmiah, ora bakal kleru, nggawe luwih stabil

6) Top coat: Epoxy powder coated finish

7) Werna lukisan bisa dadi Beige / Putih utawa warna apa wae

8) Papan sirah lan sikil: papan MDF anti-api, panel gandum Oak ditempelake ing permukaan papan, Papan komposit tahan api ing njaba, desain sing apik, nyaman, perasaan ngarep
 

3. Tampilan produk

Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient


4. Kemasan & Details

Kemasan

20GP: 55PCS 40HQ: 108PCS

Garansi

2 taun

wektu pangiriman

20 Dina sawise Nampa 30% T / T ing Advance

 

5. Detail Produk

Model

K-5a

Sakabèhé Ukuran

2150 * 1030 * 400-800mm

Rangka Bed

Dianggep Kanthi Electro-Coating Lan Powder-Coating

Headboard / Footboard

Papan MDF sirah & sikil

Bedboards

Bedboards Baja Cold-Rolled

Pegangan tangan

Aluminium Alloy protèktif railing

Kontrol tangan

remot

Dasar Kasur

Rangka Baja

Roda

4 Roda Sisi Ganda (150mm)

Bantalan Beban

Konstruksi Kokoh sing Diuji kanthi Lengkap Bisa Ngirit Bobot Panganggo Maksimal Nganti 300kg

 

6. Fungsi

Backrest Max munggah Sudut

75°

Footrest Max munggah Sudut

40°

Imbuhan Dhuwur

400 - 800 mm

 

7. FAQ

1. produk apa sampeyan produk?

Amben medis / troli medis / amben perawatan omah / Kasur sing bisa diatur listrik


2. Kepiye sampeyan njamin kualitas produk?

Laporan produksi / inspeksi sadurunge pesenan sampeyan dikemas. kita wis entuk sertifikat ISO.

 

3. Kepiye babagan layanan sawise-sale sampeyan?

Kita duwe tim profesional kanggo tanggung jawab kanggo layanan sawise-sale. Sawise pesenan dikonfirmasi, kita duwe layanan profesional tindakake urutan iki.

 

4. Apa jumlah pesenan minium sampeyan? Yen mung tuku siji pesawat kanggo mriksa, apa sampeyan bisa menehi rega diskon paling apik kanggo kula?

Jumlah pesenan Minium kita siji set. kita bakal kurban rega competitive paling apik kanggo saben customer. Apa wektu pangiriman sampeyan? yen wektu pangiriman urgent, carane menehi hasil karo?

Ing 15 dina apa sawise pesenan dikonfirmasi. Yen wektu pangiriman sampeyan urgent banget, kita bisa ngirim barang ing 7 dina. We njupuk customer marem minangka goal pisanan kita.

 

5. Apa istilah pembayaran?

Biasane kita nampa T / T, L / C, Paypal, lan Wester Union.

Garansi: 1-2 taun amarga macem-macem produk, lan njaga umur.

A. Nawakake layanan lawang menyang lawang;

B. Kita ngirim bagean gratis kanthi kurir lan bimbingan teknis kanthi video / telpon;

C. Kita ndhukung sampeyan latihan gratis.

 


Hot Tags: Lima-Fungsi MDF Electric Home Care Bed kanggo Paralysis Patient, Manufaktur, China, Suppliers, Grosir, Tuku, Customized, Ing Simpenan, Good Price, Daftar rega, Awet, Lanjut, Manual amben, Medical amben, Electric amben, Rumah sakit amben

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.