Ngarep > Kabar > Warta industri

Maintenance bed medis listrik multi-fungsi

2022-03-21

1. Nalika ora digunakake, sijine amben medical listrik multi-fungsi ing posisi paling. Sawise nduwurke tumpukan controller kabel daya, push menyang panggonan kang aman lan brake setir universal.

2. Priksa ajeg kanggo mriksa apa baris controller lan kabel transmisi linear tenan lan dipercaya, lan apa bolt nyambungake ngeculke.

3. Reresik reguler, nggunakake reresik deterjen netral, reresik karo ngusap kader alus, minangka kanggo ventilasi.

4. Aja nggunakake alkalin utawa reresik Cairan korosif liyane.

5. Sajrone nangani lan nggunakake, tabrakan wis strictly dilarang kanggo nyegah karusakan kanggo komponen struktural.

6. Aja kontak karo asam kuwat, alkali kuwat, kanggo nyegah karat, kayata lokal ora sengaja dening asam kuwat, karat alkali kuwat utawa rereget caket, ora pas wektune mbusak noda discoloration, bisa sakabeheng karo banyu utawa rendhem, lan banjur nggunakake sintetik netral deterjen nganggo lap teles, banjur lap nganggo kain garing.

7. Yen sampeyan kudu ndandani utawa ngganti bagean, hubungi departemen layanan sawise-sales kita, aja mbongkar dhewe.