Ngarep > Kabar > Warta industri

Prakara sing mbutuhake manungsa waé

2022-04-02

Prakara sing mbutuhake manungsa waé

1. Sadurunge nggunakake amben medis listrik multi-fungsi, priksa dhisik apa kabel listrik wis disambungake lan dipasang. Apa kabel controller bisa dipercaya.

2. Kabel lan kabel daya saka controller linear drive ora bakal diselehake ing antarane rod nyambungake ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya dadi ora kanggo Cut kabel lan nimbulaké kacilakan peralatan pribadi.

3. Sawise backplane diunggahake, pasien ngapusi ing panel, sing ora diidini ditindakake.

4, wong ora bisa ngadeg ing amben kanggo mlumpat, nalika backplane mundhak, wong lungguh ing backplane lan ngadeg ing panel amben, ora diijini kanggo ningkataké.

5. Sawise rem wheel universal, iku ora diijini kanggo push lan mindhah. Mung bisa obah sawise ngeculake rem.

6. Promosi horisontal ora diijini supaya karusakan ing guardrail ngangkat.

7, lumahing dalan ora rata ora bisa digawa metu, ing cilik saka multi-fungsi listrik medical amben universal karusakan wheel.

8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Aja pencet luwih saka rong tombol kanggo operate amben medical listrik multi-fungsi ing wektu sing padha, supaya ora kanggo bebaya safety saka patients.

9. Nalika amben medical listrik multi-fungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dibusak lan kabel controller daya tatu sadurunge di-push maju.

10. Nalika amben medical listrik multi-fungsi kudu dipindhah, guardrail ngangkat kudu wungu kanggo supaya patients Mudhun lan tatu ing proses gerakan. Nalika amben listrik obah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya ora kelangan kontrol arah ing proses implementasine, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan pasien.