Ngarep > Kabar > Warta industri

Pilihan saka Home Care Beds

2022-02-25

Pilihan sakakasur care ngarep
Saiki, negara kita duwe populasi tuwa sing serius, lan panggunaan kasur perawat omah trep kanggo kulawarga sing duwe pasien sing butuh perawatan ing omah. Mula, luwih akeh kulawarga milih tuku kasur panti jompo kanggo wong tuwa utawa lumpuh ing omah.
1. Pisanan milih amben nursing karo gagang nursing, lan wilayah kudu minangka gedhe sabisa. Kanggo wong tuwa sing kudu dirawat, amben wis dadi bagian saka urip saben dina lan papan urip sing penting. Preduli saka fungsi turu ing amben, mboko sithik dadi papan sing penting kanggo mangan, ganti klambi, lan liya-liyane. Mulane, nalika ngelingi fungsi liyane, sing paling penting kanggo milih amben nursing sing luwih cocok kanggo wong tuwa.
2. Nalika ngopeni omah, wong tuwa kangelan tangi utawa butuh kursi rodha. Ing wektu iki, bakal luwih trep lan trep yen ana amben nursing. Nanging, nalika wong tuwa isih nduweni fungsi fisik sing normal lan bisa ngadeg dhewe, ora perlu tuku amben. Penting kanggo ngormati kabiasaan urip wong tuwa lan njaga macem-macem fungsi awak.
3. Dhuwur amben nursing
Yen amben nursing dhuwur banget, wong tuwa angel metu saka amben, lan wong tuwa bakal tiba lan tatu. Kosok baline, yen amben nursing kurang banget, bakal nggawa beban tambahan kanggo pengasuh. Dhuwur optimal saka amben nursing adhedhasar dhuwur ing tumit mburi mung bisa ndemek lemah nalika wong tuwa lenggah ing amben lan ngetokake kekuwatan ing pinggul.
Jembaré amben nursing
4. Ing fasilitas medis, kanggo nggampangake diagnosa lan perawatan dokter lan perawat, amben nursing sing sempit asring digunakake. Nanging, ing kasus perawatan ing omah, ambane minimal kudu 100cm, supaya pasien gampang bali lan tangi.
5. Care kanggo atose kasur
Tiyang kathah nganggep bilih kasur empuk langkung gampil nyukupi sarat badan, nanging tiyang sepuh langkung awrat. Kanggo njaga macem-macem fungsi awak, luwih becik nggunakake kasur sing luwih angel tinimbang. Ing kasus iki, perlu milih kasur hard kanthi kekandelan kira-kira 5-6cm.
6. Perawat nulungi wong tuwa
Nalika tangi saka amben lan pindhah menyang kursi utawa kursi rodha, gagang perawat penting banget. Sanadyan wong tuwa nduweni kemandirian sing dhuwur, dheweke kudu milih sing duwe gagang perawat ing mburi nalika tuku kanggo digunakake ing mangsa ngarep.
7. Pentinge nyusoni papan ing ngisor amben
Kanggo kasur biasa, sawetara duwe laci ing ngisor kasur, lan sawetara duwe papan sisih sing langsung disambungake menyang permukaan amben. Nanging, ana ora akeh papan ing jinis amben iki, lan ora trep kanggo perawat kanggo operate yen tangi utawa darurat.
Three Function Electric Medical Home Care Bed