Ngarep > Kabar > Warta industri

Pertimbangan Instalasi Bed Home Care

2022-02-25

Ngarep Care BedPertimbangan Instalasi
1. Nalika fungsi rollover kiwa lan tengen dibutuhake, lumahing amben kudu ing posisi horisontal. Kajaba iku, nalika lumahing amben mburi diunggahake lan diturunake, permukaan amben sisih kudu diturunake menyang posisi horisontal.
2. Nalika njupuk posisi lungguh kanggo ngredhakaké dhingklik, nalika nggunakake fungsi kursi rodha utawa ngumbah sikil, lumahing amben mburi kudu wungu. Mangga mbayar manungsa waé kanggo mundhakaken lumahing amben thigh kanggo dhuwur cocok sadurunge iku kanggo nyegah sabar saka ngusapake mudhun.
3. Aja nyopir ing dalan sing kasar lan aja parkir ing lereng.
4. Tambah lenga lubricating sethitik kanggo nut meneng lan pin batang saben taun.
5. Mangga tansah mriksa lencana movable, ngawut-awut, lan kabel alignment guardrail kanggo nyegah loosening lan Mudhun.
6. Dilarang banget kanggo push utawa narik spring gas.
7. Kanggo bagean transmisi kayata meneng timbal, please ora operate karo pasukan. Yen ana kesalahan, gunakake sawise mriksa.
8. Nalika lumahing amben mlaku munggah lan sudo, please alon-alon angkat lumahing amben mlaku munggah, lan banjur angkat gagang kontrol kanggo nyegah nangani saka kang bejat.
9. Dilarang banget lungguh ing loro ujung amben.
10. Mangga nggunakake sabuk pengaman lan anak dilarang saka operasi. Umumé, wektu babar pisan kanggo kasur perawat yaiku setahun.
Three Function Electric Medical Ngarep Care Bed