Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane Instal lan Gunakake Ngarep Nursing Bed

2022-02-25

Carane nginstal lan nggunakakeamben nursing ngarep
1. Ana loro casters karo rem. Pasang loro casters karo rem ing bolongan meneng ing sikil pigura amben diagonal; banjur nginstal loro casters isih ing loro sikil liyane. ing bolongan meneng.
2. Instalasi lumahing amben mburi: Sambungake lumahing amben mburi lan pigura amben karo pin pigura mburi, lan banjur ngunci pin karo pin pamisah.
3. Instalasi saka sirah amben: Pasang sirah amben menyang bolongan ing loro-lorone saka amben mburi, lan ngencengi ngawut-awut fastening ing loro-lorone.
4. Instalasi spring gas posisi mburi: push munggah lumahing amben posisi mburi menyang amba 90-degree, meneng mburi spring gas posisi mburi karo meneng menyang jog support spring gas ing ngisor amben posisi mburi lumahing, lan banjur murah spring gas kanggo jog support Sambungake karo pigura U-shaped awak amben karo pin, lan banjur nggunakake pin pamisah kanggo ngunci pin.
5. Instalasi spring gas sisih: Instalasi spring gas sisih padha karo instalasi spring gas mburi. Mung angkat lumahing amben sisih entheng, lan penet pin U-shaped ing jog support ngisor spring gas sisih lan awak amben. Poros disambungake, lan pin dikunci karo pin cotter. Banjur pencet tombol kontrol sisih kanggo nyelehake permukaan amben sisih ing posisi horisontal.
6. Instalasi lumahing amben mlaku: pisanan nguripake lumahing amben mlaku liwat, sambungake tabung bolongan lan jog support ing tabung bolongan karo batang pin, lan ngunci karo pin pamisah. Banjur nguripake ngawut-awut ing loro-lorone saka tabung bolongan krenjang ngusapake, kempal bolongan ing loro-lorone saka tabung bolongan ngusapake lengen karo ngawut-awut ing krenjang, lan ngencengi ngawut-awut karo kunci. Pick munggah bolongan sambungan antarane lumahing amben sikil lan lumahing amben thigh lan thread karo pin pigura sikil, lan banjur ngunci karo pin cotter.
7. Instalasi saka guardrail mlaku: Nyepetake loro guardrails mlaku menyang bolongan instalasi ing lumahing footbed mungguh, banjur sijine ngawut-awut lan ngencengi.
8. Instalasi sabuk pengaman: Njupuk metu sabuk pengaman, lulus bantal ing amben sirah, lan liwat loro bolongan watesan ing mburi amben sirah.
Five-Function Electric Home Care Bed for Paralysis Patient