Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane Gunakake Bed Home Care

2022-02-25

Cara nggunakakeamben care ngarep
1. Panggunaan amben mburi
Puterake gagang searah jarum jam, permukaan amben sisih mburi mundhak, lan kosok balene, permukaan amben sisih mburi mudhun.
2. Imbuhan dedeg piadeg
Tahan kontrol posisi sirah nangani tightly kanggo ngeculake poto-Ngunci spring gas, rod piston sawijining ngluwihi, lan ing wektu sing padha drive lumahing amben posisi sirah munggah alon. Kajaba iku, tahan gagang kanthi kenceng lan gunakake gaya mudhun kanggo ngedhunake; angkat amben pupu dikontrol dening rocker paha; angkat amben sikil dikontrol dening gagang kontrol sikil. Iku sudo dening bobot dhewe, lan nalika tekan amba dibutuhake, lumahing amben mlaku 12 bakal dikunci ing posisi iki nalika nangani dirilis; panggunaan terkoordinasi saka gagang kontrol lan nangani crank bisa ngaktifake sabar kanggo njupuk saka supine kanggo semi-recumbent, sikil mbengkongaken, lan lungguh flat. , Lungguh ing macem-macem postur.
Kajaba iku, yen sabar pengin ngapusi ing sisih ing negara supine, pisanan narik siji sisih amben, nguripake mudhun alur sisih, lan pencet tombol kontrol ing njaba amben karo tangan siji kanggo ngeculake dhewe. - spring gas sisih ngunci. , rod piston ngluwihi, lan ing wektu sing padha drive lumahing amben sisih munggah alon. Nalika munggah menyang amba dibutuhake, nerbitaké tombol kontrol lan lumahing amben dikunci ing posisi iki, lan sisih lying posisi rampung saka lumahing.
3. Nggunakake piranti defecation
Puter rocker defecation searah jarum jam, tutup bolongan jamban kanthi otomatis dibukak, lan operator jamban kanthi otomatis dikirim menyang bokong pasien ing arah horisontal, lan pasien bisa ngobati utawa ngresiki bagian ngisor. Tetep flush, nalika bedpan kanthi otomatis dikirim menyang sisih operator supaya caregiver bisa nyopot kanggo reresik, lan bedpan sing wis diresiki dilebokake maneh menyang operator bedpan kanggo panggunaan sabanjure.
4. Panggunaan guardrail saka amben nursing
Tahan pojok ndhuwur guardrail sisih horisontal, angkat munggah babagan 20 mm vertikal, lan nguripake mudhun 180 derajat kanggo ngedhunaké guardrail. Sawise pasien turu, angkat guardrail munggah lan nguripake 180 derajat, banjur pencet vertikal kanggo ngrampungake munggah guardrail sisih.
5. Panggunaan countertops urip
Selarasake bukaan bagean plastik ing mburi meja urip karo sisih ndhuwur ril sisih lan pencet mudhun. Pencet guardrail kanthi tangan siji lan angkat meja urip kanthi tangan liyane kanggo nyopot.
6. Panganggone gantungan infus
Ora ketompo permukaan amben ing negara apa wae, kutub infus bisa digunakake. Nalika nggunakake kutub infus, gulung dhisik rong bagean saka kutub infus dadi siji, banjur mbengkongake pancing ngisor kutub infus, nyelarasake tabung horisontal ndhuwur, lan nyelarasake sirah pancing ndhuwur ing wektu sing padha. Bolongan bunder tabung ing ndhuwur rel sisih bisa digunakake kanthi mencet mudhun, lan gantungan infus bisa dicopot kanthi ngangkat.
Five-Function Electric Home Care Bed for Paralysis Patient