Ngarep > Kabar > Warta industri

Klasifikasi lan Tuku Kasur Perawatan Medis

2022-02-25

Klasifikasi lan tuku sakakasur medical care
Kasur perawat umume kasur sing didhukung, sing dipérang dadi kasur listrik utawa manual. Dheweke dirancang miturut kabiasaan urip pasien lan kabutuhan perawatan. Padha dirancang karo anggota kulawarga sing bisa ngancani, duwe sawetara fungsi nursing lan tombol operasi, lan nggunakake kasur terisolasi lan aman. .
Klasifikasi nursing beds
1. Miturut daya
Amben perawat listrik: regane luwih dhuwur, cocok kanggo pasien ngontrol awake dhewe tanpa bantuan wong liya
Amben nursing manual: rega moderat, mbutuhake wong sing ngiringi perawatan sing prasaja
2. Jumlah lempitan amben
Rong lipatan: bisa mujudake fungsi lungguh sing dawa
Telung lipatan: Bisa mujudake fungsi lungguh kanthi tegak lan bisa digunakake minangka kursi rodha kanggo nggampangake obahe pasien.
40% diskon: Sampeyan bisa entuk posisi nyaman sing padha karo lungguh ing kursi
Kanthi rollover: bisa mujudake fungsi rollover kanggo nyegah pembentukan bedsores
3. Miturut bahan beda
Bisa dipérang dadi: kabeh stainless steel, baja karbon, ABS, kayu, semprotan,
Tuku kasur nursing
1. A safety lan stabilitas amben nursing.
Amben nursing umum kanggo pasien sing duwe mobilitas winates lan turu ing wektu sing suwe. Iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur babagan safety lan stabilitas amben. Nalika tuku, pangguna kudu nuduhake sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk ing Administrasi Pangan lan Narkoba. Kanthi cara iki, safety perawat medis ing amben perawat dijamin.
2. Praktis
Kasur perawat dipérang dadi listrik lan manual. Manual cocok kanggo kabutuhan perawat jangka pendek pasien lan ngrampungake masalah perawat sing angel ing wektu sing cendhak. Listrik cocok kanggo kulawargane kanthi pasien bedridden jangka panjang kanthi mobilitas sing ora nyenengake, sing ora mung nyuda beban perawat lan anggota kulawarga, nanging sing paling penting, pasien bisa ngoperasi lan ngontrol urip dhewe, nambah kapercayan ing urip. , ora mung ing urip. Kabetahanipun tiyang ugi saged marem piyambak ing babagan kualitas gesangipun, ingkang ndadosaken pulihipun penyakitipun.
Five-Function Electric Hospital Bed(CPR)