Ngarep > Kabar > Warta industri

Langkah-langkah Operasi Kursi Roda Listrik sing Bener

2022-02-25

Langkah-langkah operasi sing bener sakakursi rodha listrik
Sadurunge njupuk kursi rodha listrik, priksa sawetara aspek kasebut kanthi teliti
1. Apa brake elektromagnetik ing negara ditutup. Yen ora, kursi rodha bakal mundur nalika munggah ing kursi rodha, nyebabake bebaya. Kajaba iku, kopling ing negara mbukak, lan kursi rodha listrik ora bisa mimpin biasane;
2. Tekanan ban normal? Nalika tekanan ban sakakursi rodha listrikora normal, bakal nyimpang nalika nyopir, utawa malah ora aman;
3. Daya mati. Nalika lungguh ing kursi rodha listrik, priksa manawa daya dipateni, yen ora sengaja ndemek joystick controller bakal nyebabake kacilakan safety;
4. Pedal sikil kudu didegake, lan ora diijini nglebokake pedal kanggo munggah lan mudhun saka kursi rodha;
Cara lan langkah operasi sing bener sawise lungguh ingkursi rodha listrik
1. Pasang sabuk pengaman. Sabuk pengaman asring keluwih, nanging kabiasaan sing apik kudu dikembangake, lan kesadaran safety kudu diduweni;
2. Nyelehake pedal lan nyelehake sikilmu ing pedal; yen sawetara wong tuwa duwe penyakit kronis kayata watuk lan panandhang asma, mangga nyelehake pedal nalika batuk abot, mlaku ing lemah kanthi sikil loro, utawa ngadeg Batuk negara luwih aman;
3. Nguripake daya lan alon-alon push joystick controller maju kanggo drive ingkursi rodha listrikmaju;
4. Patuhi aturan lalu lintas, aja nganggo lampu abang, aja menyang jalur cepet;
5. Nalika nemoni alangan utawa dalan sing lereng sing curam, nyimpang utawa njaluk kanthi sopan marang wong sing liwat supaya bisa liwat, lan aja liwat tanpa kepastian, supaya bisa nyegah bebaya safety.
Max Load Aluminum Framefolding Portable Electric Power Wheelchair