Ngarep > Kabar > Warta industri

Bedane Ban Padat lan Ban Pneumatik kanggo Kursi Roda Listrik

2022-02-25

Bentenipun antarane ban ngalangi lan ban pneumatic kanggokursi rodha listrik
Jinis padhet lelungan luwih cepet ing lemah warata, ora gampang bledosan, lan gampang kanggo push, nanging ing dalan karo potholes, geter gedhe, lan iku ora gampang kanggo narik metu nalika macet ing alur karo jembaré padha karo ban; iku angel kanggo push lan gampang kanggo push nalika macet ing alur saka jembaré padha karo ban. Puncture, nanging geter luwih cilik tinimbang ban padhet; jinis inflatable tubeless ora puncture amarga tubeless, lan nang uga inflated, iku nyaman kanggo njagong munggah, nanging harder kanggo push saka ban ngalangi.
Amarga bangkai ban sing padhet digawe saka kabeh karet, resistensi tusukan ban dijamin, lan bebaya sing didhelikake saka tusukan ban sajrone operasi beban-bearing kendaraan industri lan ing lingkungan kerja sing atos diilangi. Ban padhet duwe variabel deformasi beban cilik lan stabilitas mlaku sing apik. Amarga saka resistance puncture lan resistance luh, padha ora perlu inflated, kang ngindhari pegawe abot saka panggantos ban Kerep lan panggantos ban, lan bisa nambah tingkat pemanfaatan lan efficiency karya kendaraan. Ing China, ban padhet bisa ngganti ban pneumatik.
Ban padhet nduweni ciri ing ngisor iki
1. Aja wedi tusukan, ora perlu pompa munggah, supaya pain saka ndandani ban.
2. Kinerja bantalan sing apik ndadekake olahraga luwih aman lan luwih stabil.
3. Ora kena pengaruh cuaca, ban bakal bledosan amarga overheating ing mangsa panas.
4. Ing babagan efek panyerepan kejut, ban kembung luwih apik. Saka sudut pandang biaya-efektif, iku uga ban pneumatik apik. Ngelingi ekonomi nggunakake engine, iku luwih apik kanggo nggunakake ban pneumatic. Ing babagan daya tahan, ban padhet luwih apik.
5. Ban pneumatik duwe efek panyerepan kejut sing apik. Wektu meksa iku relatif cepet, lan ban padhet trep kanggo push munggah tanpa inflating, supaya sampeyan ora perlu sumelang ing bab masalah sundhukan lan sundhukan. Cocog kanggo wong tuwa sing ora trep kanggo nyenengake.
Folding Portable Automatic Electric Motors Lightweight Wheelchair