Ngarep > Kabar > Warta industri

Alesan Kenapa Baterei Kursi Roda Listrik Dumadakan Kehabisan Daya

2022-02-25

Alasan kenapa ingkursi rodha listrikbaterei dumadakan entek daya
Kursi rodha listrik mboko sithik dadi populer, nanging isin banget yen pangguna asring nyopirkursi rodha listrikmati listrik separo.
Kedadeyan kaya mengkono kerep kedadeyan, lan alasane kaya ing ngisor iki:
1. Pangguna ora ngerti akeh babagan jarak mlaku, lan akeh wong tuwa sing ora ngerti jarak sing bakal dituju;
2. Pangguna ora ngerti sawetara atenuasi baterei. Baterei kursi rodha listrik dikurangi. Contone, rong baterei bisa tahan nganti 30 kilometer ing mobil anyar. Mesthi, sawise setaun panggunaan, ora bisa mlaku nganti 30 kilometer;
3. Kesasar dening pedagang nalika tukukursi rodha listrik. Ana rutinitas bisnis tanpa wates. Nalika konsumen tuku skuter listrik, padha takon bisnis carane akeh kilometer kursi rodha elektrik tartamtu bisa mbukak. Bisnis kasebut asring ngandhani babagan jelajah teoretis. Nanging, ing panggunaan nyata, amarga kahanan dalan, kabiasaan operasi, lan bobot pangguna, umur baterei pangguna beda saka kursi rodha listrik sing padha beda banget.
4. Nalika tuku kursi rodha listrik, sampeyan kudu ngerti paramèter rinci saka kursi rodha listrik, lan ngira sawetara njelajah adhedhasar kapasitas baterei, daya motor, kacepetan, bobot pangguna, bobot kendaraan lan faktor liyane saka kursi rodha listrik.
5. Tansah pakulinan sing apik kanggo ngisi sawayah-wayah. Nyatane, umume pangguna duwe sawetara kegiatan sing padha saben dina. Banjur elinga kanggo ngisi daya mobil sawise nggunakake saben dina, supaya baterei bisa katahan ing kebak ing sembarang wektu, kang bisa nemen nyuda kamungkinan kanggo entek daya ing tengah nalika sampeyan metu.
6. Mangga milih transportasi umum utawa nggawa pangisi daya kanggo kursi rodha listrik nalika lelungan adoh. Malah yen sampeyan kentekan listrik, sampeyan bisa nemokake panggonan kanggo ngisi daya kanggo sawetara jam sadurunge sampeyan lunga, lan sampeyan ora bakal ditinggal separo, nanging ora. Disaranake mayoritas pangguna kursi rodha listrik nyopir skuter listrik nganti adoh banget, amarga kecepatan kursi roda listrik alon, 6-8 kilometer per jam. Yen sampeyan pindhah adoh banget, sampeyan bakal kuwatir bab lack of toleransi, lan liyane Jahwéh, sampeyan bakal numpak skuter kanggo sawetara jam. Ora kondusif kanggo sirkulasi getih, lan gampang nyebabake kesel nyopir lan nyebabake masalah safety.
High Quality Aged People Easily Controlled Lightweight Electric Power Wheelchair