Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara Ngatasi Kursi Roda Listrik Sawise Mlebet Banyu

2022-02-25

Carane menehi hasil karokursi rodha listriksawise mlebu banyu
Banyu sing akumulasi bakal rendhem baterei lan nyebabake karusakan ing baterei. Siji liyane nyopir ing banyu ngadeg. Ketahanan banyu kuwat banget, lan keseimbangane kendaraan bakal ora bisa dikontrol. Obyek mbebayani banget, mula sampeyan kudu nyimpang nalika nyopir.
1. Aja ngisi baterei skuter listrik sanalika sawise lumebu ing banyu. Dadi manawa kanggo saluran banyu saka baterei, utawa sijine mobil ing panggonan ventilated garing sadurunge ngisi daya, supaya supaya sirkuit cendhak sirkuit lan nyegah bledosan.
2. Banyu ing lempitan skuter listrik utawa lempitan kursi rodha listrik bakal nimbulaké motor kanggo kobong metu. Yen controller kebanjiran, copot controller kanggo garing banyu ing njero, banjur garing nganggo pengering rambut lan nginstal. .
3. Baterei kursi rodha listrik kanggo wong tuwa minangka bagean sing penting banget, lan umur baterei nemtokake umur layanan kursi roda listrik. Coba supaya baterei kebak sawise saben nggunakake. Kanggo ngembangake kabiasaan kasebut, dianjurake kanggo nindakake discharge jero saben wulan. Yen kursi rodha listrik ora digunakake kanggo dangu, iku kudu diselehake ing panggonan supaya bumps, lan sumber daya kudu copot kanggo ngurangi discharge. Uga, aja kakehan nalika digunakake, sing bakal langsung ngrusak baterei, mula ora dianjurake kanggo overloading.
4. Sawise tuku, sampeyan kudu mriksa sekrup sekrup kursi roda listrik dhisik kanggo mesthekake yen bagean kasebut ana ing kondisi apik lan supaya ora kacilakan. Nalika nggunakake kursi rodha listrik ing dina udan, dianjurake kanggo nglindhungi baterei lan sirkuit kothak controller saka banyu. Sawise udan udan, ngilangke nganggo kain garing ing wektu kanggo nyegah sirkuit cendhak lan karat. Yen kahanan dalan ora apik, monggo alon-alon utawa nyimpang. Ngurangi benjolan bisa nyegah bebaya sing didhelikake kayata deformasi utawa rusak pigura. Bantal mburi kursi kursi rodha listrik dianjurake supaya diresiki lan asring diganti. Njaga resik ora mung bisa numpak mulyo nanging uga nyegah kedadeyan bedsores.
5. Sawise nggunakake kursi rodha listrik kanggo bocah-bocah, aja kena sinar srengenge. Paparan srengenge bakal nyebabake karusakan gedhe ing baterei, bagean plastik, lan liya-liyane. Iku bakal nyepetake umur layanan. Sawetara wong bisa nggunakake kursi rodha listrik sing padha suwene pitu utawa wolung taun, nanging sawetara wong ora bisa nggunakake kursi roda kasebut sajrone setaun utawa setengah. Iku amarga pangguna beda duwe cara pangopènan beda kanggokursi rodha listrik. Tingkat katresnan beda-beda.
Max Load Aluminum Framefolding Portable Electric Power Wheelchair