Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo Kursi Roda Listrik ing Langkah

2022-02-25

Pancegahan kanggokursi rodha listriking langkah
1. Nalika ana siji langkah, sampeyan kudu latihan kanggo ngangkat rodha cilik ing ngarepe kursi rodha munggah, supaya kursi rodha miring mundur, sijine rodha cilik ing langkah pisanan, lan banjur push rodha gedhe liwat langkah;
2. Kanggo nyegah ulkus tekanan, pasien sing metu ing kursi rodha suwene kudu decompress bokong saben 30 menit, yaiku, ndhukung armrest kursi rodha nganggo tangan loro, njaga bokong digantung nganti 15 detik, lan mbayar. manungsa waé kanggo kabeh protrusions balung. tekanan situs;
3. Pendidikan safety Nyedhiyani pendhidhikan safety kanggo pasien kanggo mbantu pasien ngembangake kebiasaan ngerem rem tangan kursi rodha; ngiyataken pangopènan. Bagean kursi rodha sing cocog (dada, pinggul) dilengkapi sabuk pangopènan kanggo nggampangake imobilisasi pasien;
4. Nggawe pasien njagong ing tengah kursi rodha, miringake lan deleng munggah, lan njaga sendi pinggul ing 90 ° sabisa. Sing ora bisa njaga keseimbangane dhewe kudu diikat nganggo sabuk pengaman kanggo njamin keamanan pasien;
5. Latihan kekuatan otot Nguatake kekuatan lan kontrol otot batang kanggo mesthekake yen pasien bisa lungguh kanthi aman ing kursi rodha kanggo macem-macem kegiatan. Latihan asring dipilih kayata gerakan jembatan, keseimbangan ngulu, sit-up lan liya-liyane. Gunakake dumbbells, barbells, etc.
6. Praktek nangani kursi rodha Supaya pasien bisa nggunakake kursi rodha kanthi mandiri kanggo ngrampungake macem-macem penanganan, perlu kanggo nuntun pasien kanggo nindakake latihan rehabilitasi khusus. Ajar pasien kanthi mandiri nggunakake macem-macem katrampilan penanganan kayata obah saka amben, obah munggah lan mudhun, lungguh ing amben menyang kursi rodha, kursi rodha menyang amben utawa tangi saka kursi rodha utawa pindhah menyang kursi liyane.