Ngarep > Kabar > Warta industri

Maintenance Kursi Roda Listrik

2022-02-25

Pangopènan sakakursi rodha listrik
1. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti piranti kasebut, cara nggunakake, lan fungsi tombol ing endi wae. Aja tuku apa-apa. Sampeyan ora bisa nggunakake kanthi fleksibel ing wektu kritis, utamane carane miwiti lan carane mandheg kanthi cepet. Bisa main peran kunci ing kahanan darurat. .
2. Tansah awak mobil resik lan sijine ing panggonan kang garing lan ventilated kanggo nyegah bagean saka rusting.
3. Sadurunge nggunakake kursi rodha lan ing siji sasi, priksa manawa bolt wis ngeculke. Yen lagi ngeculke, padha kudu tightened ing wektu. Ing nggunakake normal, mriksa saben telung sasi kanggo mesthekake yen kabeh bagean ing kondisi apik, mriksa kabeh jinis perkakas tenan ing kursi rodha (utamané mbenakake nut saka poros mburi), lan yen padha ketemu ngeculke, padha kudu. diatur lan tightened ing wektu.
4. Mangga dipriksa panggunaan ban ajeg, ndandani bagean puteran ing wektu, lan ajeg nambah jumlah cilik saka lenga lubricating.
5. Kadhang-kadhang ora bisa diendhani metu kanthi banyu lendhut utawa udan. Pay manungsa waé kanggo ngresiki lan wiping lemah ing wektu, lan aplikasi lilin anti-karat. Banyu udan asem banget. Yen lemah ora diresiki ing wektu, kursi rodha gampang teyeng. Visual mengaruhi tampilan.
6. Ban kudu njaga tekanan udara sing cukup lan ora kena kontak karo bahan lenga lan asam kanggo nyegah rusak.
7. Bolts nyambungake pigura kursi rodha sambungan ngeculke lan strictly dilarang saka tightening.
8. Kanggo kursi rodha listrik, perlu kanggo ngembangake kebiasaan ngisi daya langsung sawise digunakake, supaya daya baterei tetep kebak. Panyimpenan tanpa daya dilarang; yen kursi rodha listrik ora digunakake kanggo dangu, panyimpenan tanpa daya bakal akeh mengaruhi urip layanan, lan maneh wektu meneng, liyane serius karusakan kanggo baterei. Kursi rodha listrik sing ora aktif kudu nggawe kebiasaan ngisi daya kanthi rutin. Tansah baterei ing "kahanan lengkap" kanggo dangu. Ana uga supaya udan, nangani kanthi ati-ati lan liya-liyane.
9. Tansah mriksa keluwesan aktivitas lan struktur puteran, lan aplikasi pelumas. Yen sakperangan alesan poros setir kudu dibusak, priksa manawa nut nyenyet lan ora ngeculke nalika reinstalling.
10. Bolts nyambungake pigura kursi rodha sambungan ngeculke lan strictly dilarang saka tightening.
Max Load Aluminum Framefolding Portable Electric Power Wheelchair