Ngarep > Kabar > Warta industri

Komponen lan Fungsi Kursi Roda Listrik (2)

2022-02-25

Komponen lan fungsi sakakursi rodha listrik(2)
Armrests: Nyedhiyani dhukungan awak ndhuwur.
Full Length: Nyedhiyani dhukungan lengkap kanggo lengen pangguna.
Setengah dawa (dawa meja): Ngidini kursi rodha digawa nyedhaki ndhuwur meja.
Armrests kasedhiya ing tetep, dicopot lan diangkat, obah armrests kanggo transfer gampang.
Dhuwur armrest ditemtokake miturut kahanan sampeyan dhewe. Wong sing duwe keseimbangan batang sing kurang bisa milih armrest sing rada dhuwur.
Bantal kursi: Bantal kursi sing cocog bisa nyedhiyakake dhukungan lan posisi awak sing apik, lan nyegah ulkus tekanan liwat buffering tekanan sing efektif lan dispersi tekanan. Pilihan bantal kursi penting banget kanggo wong sing duwe rasa bokong sing ala.
Ana macem-macem jinis bantal: inflatable, gel, busa, hibrida. Pilihan saka bantal umum kudu dipilih dening ahli terapi pekerjaan sawise pangukuran tekanan.
Kursi: Jembar lan ambane sing cocog cocog kanggo pangguna lan dhukungan. Jembar umume kira-kira 3-5 cm adoh saka baffle ing loro-lorone pinggul sawise lungguh mujur. Ukuran kursi iku moderat kanggo nggampangake dalan liwat dalan sing sempit. Ambane kudu kaya sing ora ndemek mburi sendi dhengkul (fossa popliteal) sawise lungguh mujur. Ana jarak 5 cm antarane pojok ngarep kursi lan fossa popliteal.
Kursi rodha krenjang: Bisa dipérang dadi krenjang salib lan krenjang tetep. Krenjang salib uga diarani krenjang lipat, sing trep kanggo panyimpenan lan transportasi.
Braket tetep: nyedhiyakake stabilitas sing apik lan gampang maju.
Tali Pedhet: Nyedhiyakake dhukungan pedhet lan nyegah sikilmu mundur saka pedal.
Footrests: Nyedhiyakake dhukungan sikil lan pedhet, kanthi tetep, putar, bisa dicopot, lan bisa diiringake. Dawane footrest kudu kira-kira dawane pedhet (minus kekandelan bantal kursi), lan footrest kudu paling sethithik 5 cm saka lemah.
Meja kursi rodha: bisa digunakake kanggo mangan, maca, lan liya-liyane. Utamane digunakake dening wong sing ora duwe kontrol bagasi.
Dering tumit: Ditempelake ing mburi pedal, posisi sikil, supaya ora mlumpat maneh.
Piranti anti-overturning: nambah setir mburi cedhak lemah kanggo nyegah kursi rodha tipping liwat mundur. Iki uga ndadekake sawetara skills kursi rodha diwatesi lan opsional.
Bandage Kursi Roda: Sabuk pangreksan dhadha, digunakake dening wong sing nduweni kemampuan keseimbangan sing kurang, kanggo nyegah kursi rodha nggeser maju.
Tas kursi rodha, tas kursi rodha: barang gampang digawa
Sarung tangan kursi rodha: nambah gesekan kursi rodha nyopir lan nglindhungi tangan.
Tali kringet ring roda: nambah gesekan, nyerep kringet lan nglindhungi tangan.
Folding Portable Automatic Electric Motors Lightweight Wheelchair