Ngarep > Kabar > Warta industri

Alasan Popularitas Kursi Roda Listrik

2022-02-25

Alasan kanggo popularitas sakakursi rodha listrik
1. Area pamirsa gedhe
Dibandhingake karo kursi rodha manual tradisional, kang uga disebut kursi rodha push tangan, kursi rodha elektrik ora mung cocok kanggo setengah baya lan tuwa, nanging uga kanggo wong cacat nemen.
Mbebayani. Gampang operasi, rem elektromagnetik, kacepetan stabil, lan sapiturute, iki kabeh panggonan sing ora bisa diganti dening kursi rodha manual.
2. Gampang kanggo ngontrol
Ing jaman biyen, kursi rodha manual kudu ngandelake dorongan. Yen ora ana sing ngurus lan kekuwatan tangan ora cukup, mesthine wong tuwa angel nyopir.
Ayo. Dalan listrik beda. Anggere wis kebak lan controller ing tangan wis kontrol, wong tuwa ora perlu diiringi anggota kulawarga.
3. pangayoman lingkungan
Kursi rodha listrik, kaya kuldi listrik nom-noman, ora ana apa-apa sing kudu dicritakake babagan perlindungan lingkungan, sing ngilangi kebutuhan kanggo kendaraan sing ditutup kanthi lengkap kaya bahan bakar.
Skuter lawas listrik luwih repot kanggo njaga.
4. Keamanan
Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, katrampilan produksikursi rodha listrikbakal tambah diwasa. Akeh kursi rodha wis diuji kanthi ketat dening para profesional, lan kudu dipriksa maneh sadurunge produk didol. Mulane, risiko safety kursi rodha listrik meh nol.
5. Kemampuan ngrawat dhiri. Kanthi kursi rodha listrik, wong tuwa bisa milih sawetara lelungan miturut kahanan sing nyata. Taman komunitas, supermarket, lan komunitas sing cedhak ora dadi masalah.
Max Load Aluminum Framefolding Portable Electric Power Wheelchair