Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake aman saka amben medical

2022-02-24

1. Sadurunge nggunakake multifunctionalbed medis listrik, priksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa baris controller dipercaya.
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear saka controller ora bakal diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor, supaya supaya kabel sing Cut lan nyebabake kacilakan pribadi lan peralatan.
3. Sawise panel mburi wungu, sabar dumunung ing panel lan ora diijini kanggo push.
4. Wong ora bisa ngadeg ing amben lan mlumpat. Nalika panel mburi wungu, wong lungguh ing panel mburi lan ngadeg ing panel amben ora diijini kanggo push.
5. Sawise setir universal braked, iku ora diijini kanggo push utawa mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Ora diijini push horisontal supaya karusakan ing guardrail ngangkat.
7. Lumahing dalan ora rata ora bisa dileksanakake kanggo nyegah karusakan ing setir universal amben medical listrik multifunctional.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Sampeyan ora diijini kanggo menet luwih saka rong tombol ing wektu sing padha kanggo operate multifunctionalbed medis listrik, supaya ora salah operasi lan mbebayani kaslametan pasien.
9. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, plug daya kudu dicopot, lan kabel pengontrol daya kudu tatu sadurunge bisa di-push.

10. Nalika multifungsibed medis listrikkudu dipindhah, pagar pengangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, wong loro kudu operate ing wektu sing padha, supaya supaya ora kelangan kontrol arah sak proses implementasine, nyebabake karusakan ing bagean struktural lan mbebayani kesehatan saka patients.