Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa macem-macem jinis kasur medis

2022-02-24

Klasifikasi:

Ana akeh klasifikasi sakakasur medis, lan cara klasifikasi tartamtu minangka nderek: Miturut materi, bisa dipérang dadi kasur medical ABS, kabeh kasur medical stainless steel, kasur medical semi-stainless steel, kabeh kasur medical disemprot baja, etc.

Miturut fungsi, bisa dipérang dadikasur medis listriklan kasur medis manual. Antarane wong-wong mau, kasur medis listrik bisa dipérang dadi limang fungsikasur medis listriklan kasur medis listrik telung fungsi. Kasur medis manual bisa dipérang dadi kasur medis dobel goyang lan kasur medis goyang siji. Kasur medis, kasur medis datar.

Miturut apa bisa dipindhah, bisa dipérang dadi amben medical rodha lan amben medical sudhut tengen. Antarane wong-wong mau, kasur medis listrik umume bisa dipindhah nganggo roda.

Kajaba iku, ana kasur liyane kanthi fungsi khusus, kayata: amben listrik telung fungsi ultra-kurang, amben perawatan omah, amben medis karo bedpan, amben rollover safety, amben penyelamat, amben ibu-anak, crib, amben bocah, ICU kasur ngawasi, kasur klinik Priksa kasur, lsp.