Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa cara kanggo debugging amben rumah sakit?

2023-05-05

Debug sakakasur medisumume ditindakake dening bakul, kayata bakul, utawa personel teknis sing relevan saka pabrikan manual. Biasane sawise produk diinstal. Sanajan kendharaan kerja perawat lan kendaraan perawatan ora mbutuhake instalasi ing situs, lan bakal ana link debugging, ora kaya kasur rumah sakit.
Debugging iki umume dipérang dadi rong bagéan. Salah sijine yaiku teknisi pabrikan amben abs pisanan debug lan mriksa fungsi dhasar, kayata ngangkat lan obah saka amben goyang-dobel lan produk amben telung goyang, lan priksa manawa ana panyimpangan sawise instalasi. Ing tataran iki, ingkasur rumah sakit listrik, utamané amben ICU, penting banget, utamané amba inclination sakaamben rumah sakit limang fungsi.
Ing wektu iki, yen teknisi nemokake masalah, dheweke bakal langsung ngubungi pabrikan utawa dealer amben kanggo ngganti produk kasebut. Amarga yen ana masalah karo amba ngiringake utawa ukuran ora akurat, iku bakal nimbulaké bebaya safety gedhe kanggo pangguna lan operator. Kajaba iku, kontrol remot kontrol lan kontrol panel digital bakal terus debugged lan proofread kanggo njamin stabilitas fungsi produk.
Kasur anakkudu digunakake luwih aman. Priksa manawa ana kekurangan sajrone proses instalasi, sing bakal nyebabake bebaya safety ing mangsa ngarep. Sawise kabeh, bocah-bocah sregep lan aktif.

Tahap debugging kapindho sejatine minangka tahap demonstrasi, amarga ing tahap iki, teknisi pabrik amben rumah sakit listrik bakal nganakake latihan operasi kanggo pangguna, yaiku, perawat ing rumah sakit, ngajar lan nandheske metode panggunaan lan pancegahan. produk. Ing link iki, bobot debugging ora gedhe banget, lan teknisi utamane fokus ing fungsi produk sajrone demonstrasi.