Ngarep > Kabar > Warta industri

Ngindhari Bebaya Safety ing Kasur Anak

2022-02-25

Ngindhari bebaya safety ingkasur anak
Amarga kemampuan kognitif bocah-bocah kanggo bebaya relatif kurang, mesthi bakal ana masalah safety tartamtu nalika nggunakakekasur anak. Kanggo njamin safety bocah, kita kudu nimbang akeh aspek nalika milih amben rumah sakit anak. , supaya ora ana sawetara risiko keamanan.
1. Amarga ana akeh jinis kasur rumah sakit bocah-bocah ing pasar saiki, iki uga nyebabake masalah safety tartamtu ing materi kasur rumah sakit bocah-bocah, utamane amarga sawetara pedagang sing ora sopan nggunakake sawetara kanggo entuk bathi. Disebabake dening pangolahan bahan sing luwih murah, mula kanggo bocah-bocah kanthi resistensi sing kurang, luwih cenderung nyebabake karusakan serius kanggo awak. Mulane, kanggo ngindhari fenomena iki, pilihan bahan penting nalika tuku. penting.
2. Karakteristik fisik bocah-bocah rada beda karo wong diwasa, mula struktur sakabèhé amben rumah sakit bocah-bocah uga kudu nduweni syarat sing luwih dhuwur. Yen salah siji rinci ora ditangani kanthi bener, bakal gampang nyebabake masalah safety ing amben rumah sakit anak. Mulane, nalika kita milih amben rumah sakit anak, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo firmness lan stabilitas sakabèhé struktur lan desain sudhut, lan desain guardrail bisa luwih dhuwur tinimbang amben rumah sakit umum. Fenomena tiba saka amben kedadeyan.
3. Panganggone amben bocah isih perlu gawe kepenake bocah-bocah, amarga yen nggunakakekasur anakora bisa ketemu comfort cukup, iku relatif gampang kanggo nimbulaké bebaya didhelikake tartamtu kanggo awak anak kang sak nggunakake, supaya anak-anake Comfort amben rumah sakit uga bakal mengaruhi safety sakabèhé. Supaya ora nimbulaké sawetara masalah kanggo wutah saka anak, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo apa desain sakabèhé saka amben rumah sakit anak conforms kanggo ciri fisik anak kanggo mesthekake yen meets kabutuhan anak beda.
Child Care Bed Medical Bed