Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur lan Aplikasi Trolley Transfer Pasien

2023-11-08

Troli transfer pasienminangka piranti medis sing khusus digunakake kanggo ngangkut lan ngirim pasien. Nduwe fitur lan aplikasi ing ngisor iki:


1. Fitur:

a. Keamanan:Troli transfer pasienbiasane dilengkapi struktur stabil lan sabuk safety kanggo njamin safety pasien sajrone transfer.

b. Comfort: Lumahing amben troli transfer umume digawe saka bahan sing alus lan nyaman, lan dhuwur lan sudut mburi kasur bisa disetel kanggo nyedhiyakake lingkungan istirahat sing nyaman kanggo pasien.

c. Reliabilitas: Kréta transfer nduweni desain sing cukup lan struktur sing stabil, bisa nanggung bobot pasien, lan njaga gerakan sing stabil.

d. Gampang operate: Kréta transfer dilengkapi sistem rem, roda lan piranti kemudi sing gampang dioperasikake, saéngga staf medis bisa gampang push lan ngontrol cart transfer.


2. Aplikasi:

a. Transfer rumah sakit internal:Troli transfer pasienutamané digunakake ing rumah sakit kanggo nransfer pasien saka siji kamar utawa departemen liyane, kayata saka bangsal menyang kamar operasi, kamar pemeriksaan, lan liya-liyane. Iki nyedhiyakake staf medis kanthi cara sing trep, cepet lan aman kanggo nransfer pasien.

b. Transfer ambulans: Troli transfer pasien uga umum digunakake ing ambulans kanggo nransfer pasien darurat utawa pasien sing mbutuhake pemantauan khusus saka lokasi kacilakan menyang rumah sakit. Iki dilengkapi fasilitas darurat, kayata botol oksigen lan monitor, kanggo njamin perawatan sing dibutuhake kanggo pasien sajrone transportasi.

c. Transfer jarak adoh:Troli transfer pasienuga bisa digunakake kanggo transfer jarak adoh, kayata mindhah pasien saka siji kutha utawa negara menyang liyane supaya bisa nampa perawatan sing luwih apik utawa bali menyang omah. Ing kasus iki, cart transfer bisa nyedhiyakake amben sing nyaman, kondisi transfer sing stabil, lan peralatan medis sing dibutuhake.


Ing cendhak, cart transfer pasien minangka piranti medis sing dirancang khusus kanggo nransfer pasien kanthi aman lan nyaman. Utamane digunakake ing skenario kayata transfer intra-rumah sakit, transfer ambulans, lan transfer jarak jauh. Nduwe karakteristik safety, comfort, linuwih lan gampang operasi, nyedhiyakake staf medis kanthi alat sing efektif kanggo njamin keamanan lan kenyamanan pasien.