Ngarep > Kabar > Warta industri

Aplikasi Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi

2023-12-06

Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsiminangka peralatan medis umum kanthi telung fungsi utama: nyetel dhuwur amben, nyetel sudut amben, lan nyetel kecondongan sakabèhé saka amben. Bisa digunakake kanthi akeh ing rumah sakit, panti jompo, perawatan omah lan papan liyane. Ing ngisor iki aplikasine:

Rumah Sakit:Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsiminangka salah sawijining jinis amben paling dhasar ing rumah sakit lan bisa digunakake kanggo diagnosa, perawatan lan rehabilitasi pasien kanthi macem-macem penyakit. Bisa nyedhiyakake turu sing nyaman lan postur sing cocok kanthi nyetel dhuwur, sudut lan kecenderungan permukaan amben, nyuda rasa nyeri lan rasa ora nyaman marang pasien.

Nursing homes: Three Function Electric Hospital Bed uga minangka salah sawijining peralatan utama ing panti jompo. Wong tuwa biasane mbutuhake perhatian lan perawatan luwih akeh, lan amben jinis iki bisa nyedhiyakake lingkungan turu sing luwih aman lan nyaman lan nyuda rasa ora nyaman lan nyeri.

Perawatan Omah: Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi uga bisa digunakake ing perawatan omah. Sawetara pasien sing turu mbutuhake perawatan jangka panjang, lan amben jinis iki bisa mbantu supaya ora ngalami komplikasi kayata hipotensi ortostatik lan bedsores, lan nyedhiyakake kahanan perawatan sing luwih apik kanggo para pengasuh kulawarga.

Institusi Rehabilitasi: Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi uga bisa digunakake ing institusi rehabilitasi. Bisa adaptasi karo macem-macem kabutuhan rehabilitasi, kayata pemulihan sawise operasi, rehabilitasi sawise fraktur, lan liya-liyane. Kanthi nyetel dhuwur lan sudut amben, mbantu pasien nindakake latihan rehabilitasi lan penyesuaian postur.

Pusat Darurat: Bed Rumah Sakit Listrik Tiga Fungsi uga akeh digunakake ing pusat darurat. Sajrone sepindah, posisi lan postur pasien nduweni peran penting ing efektifitas perawatan. Amben jinis iki bisa nyedhiyakake lingkungan perawatan sing luwih apik kanggo responden pisanan kanthi nyetel sudut lan karep.