Ngarep > Kabar > Warta industri

Kasur perawatan omah sing praktis kanggo wong tuwa?

2023-11-03

Nalika milih aamben care ngarep, sampeyan kudu nimbang kondisi fisik, kabutuhan panggunaan lan budget wong tuwa. Ing ngisor iki sawetara gaya amben perawatan omah sing umum lan praktis kanggo referensi sampeyan:

Amben perawatan omah standar: Gaya amben iki relatif prasaja lan nduweni fungsi dhasar kayata nyetel dhuwur, nyetel sirah lan sikil, lan liya-liyane. maca.

Pijet geteramben care ngarep: Amben jinis iki nambahake fungsi pijet geter kanggo jinis standar, sing bisa mbantu wong tuwa ngilangi kesel fisik, ningkatake sirkulasi getih, lan nyuda ketegangan otot. Cocog kanggo wong tuwa sing ora sehat lan butuh pijet kanggo ngilangi rasa kesel.

Listrik turn-overamben care ngarep: Amben jinis iki nduweni fungsi turn-over otomatis, sing ngidini wong tuwa bisa ngrampungake operasi turn-over ing amben, dadi luwih gampang kanggo para pengasuh kanggo ngurus. Iku cocok kanggo wong tuwa sing kondisi fisik kurang lan kudu tetep ing amben kanggo dangu.

Amben care ngarep cerdas dhuwur-mburi: Gaya amben iki nggabungake macem-macem fungsi cerdas, kayata kontrol komputer visual, kasur microcirculation, weker cerdas, lan liya-liyane. Cocog kanggo wong tuwa yen kahanan finansial ngidini.

Sampeyan kudu nyatet yen tuku amben care ngarep, sampeyan kudu nimbang faktor kayata comfort, safety, stabilitas, ease saka nggunakake, etc., lan milih produk certified saka manufaktur biasa kanggo njamin kualitas produk lan efektifitas.