Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur amben rumah sakit listrik mewah limang fungsi

2023-10-31

Ingamben rumah sakit listrik kemewahan limang fungsiminangka peralatan perawat profesional kanthi macem-macem fungsi lan penak. Wis ciri ing ngisor iki:

Pangaturan listrik: Ingamben rumah sakit listrik kemewahan limang fungsinyadari imbuhan saka macem-macem fungsi liwat sistem mechanical elektrik, kayata dhuwur amben, amba mburi, amba wentis, ngiringake sakabèhé, etc. Iki ndadekake imbuhan amben luwih trep, tepat, lan bisa kanggo ketemu karo kabutuhan patients beda.

Perawatan multifungsi:Kasur perawatan listrik mewah limang fungsibiasane duwe macem-macem fungsi perawatan, kayata ngangkat sirah, ngangkat sikil, ngangkat bali, ngiringake sakabèhé, lan liya-liyane. mbalekake.

Desain safety: Amben rumah sakit listrik kemewahan limang fungsi duwe sawetara desain safety, kayata guardrails sisih kanggo nyegah tiba-tiba, sistem rem sing dipercaya, penjaga sisih kanggo nyegah permukaan amben ora kebanjiran, lan liya-liyane. saka slipping metu saka amben utawa nyebabake ciloko sengaja.

Comfort: Lima-fungsi kasur rumah sakit listrik kemewahan biasane dilengkapi kasur nyaman lan bahan lumahing amben kanggo nyedhiyani patients karo pengalaman ngapusi nyaman. Kasur biasane duwe sifat kayata breathability lan antibakteri, sing bisa nyedhiyakake lingkungan turu sing apik.

Daya tahan: Kasur rumah sakit listrik mewah limang fungsi biasane digawe saka bahan sing kuwat lan tahan lama lan duwe umur layanan sing dawa. Rangka amben lan struktur dirancang kanggo kuwat lan bisa nahan bobot lan operasi pangaturan sing kerep.

Singkatipun, amben rumah sakit listrik kemewahan limang fungsi nduweni karakteristik penyesuaian listrik, keperawatan multi-fungsi, desain safety, kenyamanan lan daya tahan. Fitur kasebut nggawe peralatan perawatan profesional sing trep, aman, nyaman lan serbaguna sing cocog kanggo rumah sakit, panti jompo lan perawatan omah.