Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur amben rumah sakit manual telung fungsi

2023-10-20

Ingamben rumah sakit manual telung fungsiminangka piranti medis sing digunakake ing institusi medis lan perawatan omah. Telung fungsine kalebu ngunggahake sirah, ngunggahake sikil lan nyetel dhuwur kabeh pigura amben. Fitur utama kalebu:

Stabilitas: Iki jenis amben rumah sakit biasane digawe saka dhuwur-kekuatan pigura baja utawa pigura alloy aluminium, kang nduweni stabilitas kuwat lan kapasitas mbukak-prewangan.

Penyesuaian: Kepala lan sikil sing diangkat saka amben rumah sakit lan fungsi pangaturan dhuwur dioperasikake kanthi manual lan bisa diatur kapan wae miturut kondisi fisik pasien lan kabutuhan perawatan, supaya kenyamanan pasien lan efek perawatan dijamin maksimal. .

Keamanan: Ingamben rumah sakit manual telung fungsiuga dilengkapi peralatan safety, kayata ril sisih, rem lan switch mandeg darurat, kanggo njamin safety pasien ing amben.

Kompatibilitas: Kasur iki biasane kompatibel karo peralatan lan aksesoris medis, kayata hammock, commodes, lan trailer, kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan medis sing beda.

Maintenability: Kasur kuwi gampang kanggo njaga lan resik amarga padha duwe struktur prasaja lan bahan gampang kanggo ngresiki.