Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye cara nggunakake bed medis listrik?

2023-10-26

Anbed medis listrikminangka amben profesional sing digunakake ing institusi medis lan perawatan omah. Bisa mbantu pasien entuk ngangkat, ngowahi lan operasi liyane liwat mesin listrik, nambah kenyamanan pasien lan efek keperawatan. Ing ngisor iki carane nggunakake abed medis listrik:


Nyetel dhuwur amben: Yen perlu, pencet tombol "angkat" ing pengontrol listrik kanggo nyetel dhuwur amben menyang posisi sing cocog. Sajrone proses iki, menehi perhatian marang stabilitas amben kanggo mesthekake yen amben ora goyang utawa miring.


Nyetel amba saka amben: Yen sampeyan perlu kanggo nyetel amba saka amben, sampeyan bisa mencet tombol "ngangkat sirah" utawa "mlaku angkat" ing controller elektrik. Tombol iki ngunggahake utawa ngedhunake sirah utawa sikil amben kanggo ngganti posisi pasien.


Nguripake: Kanggo pasien sing wis suwe ora turu, kudu ngowahi kanthi rutin supaya ora ngalami borok tekanan. Ing kasur medis listrik, sampeyan bisa nggunakake fungsi "rollover" kanggo nguripake pasien saka sisih siji menyang sisih liyane. Sajrone proses iki, manungsa waé kudu mbayar kanggo safety pasien kanggo mesthekake yen dheweke ora mlumpat saka amben.


Gunakake sabuk pengaman: Kanggo pasien sing butuh perlindungan ekstra, gunakake sabuk pengaman amben. Tali iki nyetabilake awak pasien lan nyegah supaya ora tiba saka amben utawa tiba.


Maintenance lan Cleaning:Kasur medis listrikmbutuhake pangopènan lan reresik biasa kanggo mesthekake operasi lan kebersihan sing tepat. Nalika ngresiki, gunakake deterjen sing lembut lan kain sing lembut supaya ora ngrusak permukaan amben.


Ing cendhak, sampeyan kudu ati-ati nalika nggunakake amben medical listrik lan tindakake pandhuan ing manual kanggo njamin safety lan comfort saka sabar. Sajrone nggunakake, yen ana masalah, hubungi personel pangopènan peralatan medis profesional ing wektu kanggo nangani.