Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur tandu sing bisa dilipat

2023-10-17

Ingtandu lipatminangka jinis peralatan penyelamat darurat sing umum digunakake ing institusi medis, kendaraan darurat, penyelamat liar lan papan liyane. Kene fitur utama sakatandu lipat:

Lempitan trep: Thetandu lipatnganggo desain sing bisa dilipat, sing gampang dibukak lan dilipat kanthi cepet, supaya gampang digawa, disimpen lan diangkut.

Entheng: Biasane digawe saka bahan sing entheng nanging kuwat, kayata aloi aluminium, kanggo nyuda bobot tandu dhewe lan nggampangake penanganan lan operasi.

Fungsi pangaturan: Nduwe fungsi nyetel dhuwur lan sudut kanggo adaptasi karo skenario ngluwari lan kabutuhan pasien sing beda, nyedhiyakake pengalaman ngluwari sing luwih nyaman lan luwih aman.

Kekuwatan lan stabilitas: Struktur tandu dirancang supaya stabil lan wis diuji kanthi ketat kanggo nahan beban tartamtu lan njaga stabilitas, njamin safety pasien sajrone transportasi.

Aman lan dipercaya: Dilengkapi piranti ngunci dipercaya, sabuk tetep lan sabuk safety kanggo nglindhungi safety pasien ing tandu lan nyegah tiba utawa ngusapake kanthi ora sengaja.

Gampang kanggo ngresiki lan disinfect: lumahing tandu iku Gamelan lan gampang kanggo ngresiki, lan reresik biasa lan langkah disinfeksi bisa digunakake kanggo mesthekake syarat karesikan lan sterility.

Umumé,tandu lipatportabel, entheng, luwes, stabil, aman lan dipercaya, lan bisa nyedhiyakake transportasi lan perawatan pasien sing efisien lan aman sing dibutuhake ing skenario penyelamat darurat.