Ngarep > Kabar > Warta industri

Babagan amben medis listrik limang fungsi

2023-10-11

Ingkasur medis listrik limang fungsiminangka peralatan medis kanthi otomatis kanthi limang fungsi utama ing ngisor iki:

Fungsi ngangkat: Amben bisa diangkat lan diturunake, lan pasien bisa nyetel dhuwur amben yen perlu kanggo nggampangake perawatan medis, perawatan lan transfer.

Fungsi pangaturan mburi: Sudut mburi amben bisa diatur dening motor listrik kanggo nambah kenyamanan pasien lan mbantu pulih penyakit saluran pernapasan lan pencernaan.

Fungsi pangaturan sikil: Sudut sikil amben bisa diatur kanthi motor listrik, lan dhuwur utawa jarak sikil pasien bisa ditambah yen perlu kanggo nggampangake perawatan lan perawatan.

Fungsi ngowahi: Amben bisa muter ngiwa lan nengen lan setengah muter, nggawe pasien luwih trep kanggo ngowahi lan nyuda risiko komplikasi kayata luka tekanan.

Fungsi kontrol saklar bedside: Dilengkapi saklar ing bedside, pasien bisa kanthi gampang ngontrol ngangkat bedside, nyetel bali lan sikil, nambah kemampuan perawatan diri pasien.

Kajaba iku, ingkasur medis listrik limang fungsiuga nduweni fungsi tambahan liyane, kayata nangani anti-tabrakan lan operasi noiseless. Umumé, ingkasur medis listrik limang fungsinyedhiyakake pasien kanthi lingkungan medis sing luwih nyaman lan trep, lan uga ningkatake efisiensi kerja staf medis.