Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan kanggo nggunakake amben medis listrik limang fungsi

2023-09-15

Nalika nggunakake akasur medis listrik limang fungsi, sampeyan kudu menehi perhatian marang prakara ing ngisor iki:

Pandhuan Operasi: Sadurunge nggunakake, sampeyan kudu maca lan ngerti instruksi manual kanthi teliti, lan kenal karo macem-macem fungsi amben lan panggunaan tombol kontrol. Priksa manawa operator duwe katrampilan lan kawruh panggunaan sing bener.

Pemriksaan safety: Sadurunge saben nggunakake amben, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, mriksa apa kabeh bagean saka amben iku utuh lan apa sambungan tenan, lan mesthekake yen struktur amben iku stabil lan dipercaya kanggo nyegah kacilakan.

Sumber daya lan kabel: Priksa manawa kabel lan soket listrik memenuhi syarat standar lan aja nganggo kabel ekstensi sing dawa banget utawa ora cocog. Priksa kanthi rutin manawa kabel listrik lan steker utuh supaya ora ana gangguan listrik.

Penyesuaian postur: Nalika ngganti postur amben, alon-alon supaya ora owah-owahan dadakan sing bisa nyebabake pasien tiba utawa tiba. Nalika nggunakake, menehi perhatian khusus kanggo bagean awak pasien sing didhukung kanggo njamin stabilitas lan kenyamanan.

Ngawasi pasien: Nalika nyetel posisi amben utawa ngoperasikake macem-macem fungsi amben, tansah menehi perhatian marang status lan reaksi pasien. Njaga komunikasi karo pasien sajrone operasi, kanthi cepet nanggapi kabutuhan lan umpan balik, lan njamin keamanan lan kenyamanan pasien.

Nyegah jamming: Ajeg mriksa lan njaga komponen mechanical amben supaya ing kondisi apik. Sajrone nggunakake, supaya obyek manca lumebu ing amben utawa piranti fungsi kanggo nyegah jamming lan malfunctions.

Tombol Stop Darurat: Amben kudu dilengkapi tombol mandeg darurat utawa ngalih supaya bisa langsung mandheg obahe amben yen ana darurat. Priksa manawa operator ngerti lokasi lan panggunaane.

Kebersihan lan karesikan: Nggatekake kebersihan lan ngresiki lumahing amben, kasur, rel sisih, lan sapiturute, lan ganti lan ngresiki sprei lan tutup kasur kanthi rutin supaya ora kena infeksi bakteri lan infeksi silang.

Maintenance: Tindakake syarat pangopènan pabrikan, kalebu pemeriksaan biasa, pelumasan, reresik lan panggantos komponen, kanggo mesthekake operasi normal lan umur layanan lengkap amben.

Ing cendhak, operasi bener, pangopènan biasa lan manungsa waé kanggo kondisi sabar iku penting kanggo mbayar manungsa waé kanggo nalika nggunakake akasur medis listrik limang fungsikanggo njamin safety lan kondisi kerja sing apik ing amben.